Neem Contact Op +31 (0) 73 64 88 990
  • linkedin link

Tax Manager Human Capital

Voor onze kantoren in ’s-Hertogenbosch en Rotterdam zijn wij op zoek naar een talentvolle Tax Manager Human Capital. Vanwege de snelle groei van onze organisatie zoeken wij ter uitbreiding van het huidige team een enthousiaste, ambitieuze en doortastende nieuwe collega. Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder! We zien graag jouw sollicitatie tegemoet!

Professionals

De aanpak van Taxperience vraagt om creativiteit, flexibiliteit, ownership en eigenzinnigheid van haar medewerkers. Om die reden is het team van Taxperience samengesteld uit jonge, enthousiaste fiscale professionals die gewend zijn om buiten de gebaande paden te denken. Evengoed beschikt het team over tientallen jaren ervaring binnen de fiscale advies- en aangiftepraktijk, veelal opgedaan in een Big4 omgeving. We spelen in op de wens van de ambitieuze, doelgerichte professional die houdt van een nuchtere en sympathieke werkomgeving. Onze bedrijfscultuur is open, direct en kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur. Door de korte lijnen (zowel intern als extern) kun je je werkzaamheden zelfstandig uitvoeren en jezelf voortdurend ontwikkelen.

Functie omschrijving

Als Tax Manager Human Capital adviseer je de klant heel gericht ten aanzien van alle fiscale en sociale zekerheidszaken die te maken hebben met de factor arbeid. Dat kan gaan om het uitzenden van werknemers naar het buitenland, het begeleiden van een loonbelastingcontrole maar ook om het ontwerpen en implementeren van een participatieregeling voor het management. Zowel nationale loonbelastingvragen als internationale fiscale vraagstukken komen over jouw bureau, je bestrijkt daardoor een groot speelveld. Je bent verantwoordelijk voor diverse projecten, waarbij de aanpak multidisciplinair, inhoudelijk technisch en business gedreven is. Je schuwt het daarnaast niet om fiscale kansen te signaleren die net buiten je eigen expertise liggen.

Wie zoeken wij?

De ideale kandidaat heeft een universitaire achtergrond. Bij voorkeur heeft de ideale kandidaat minimaal 6 jaar ervaring, opgedaan in de setting van een 'Big Four' adviespraktijk of vergelijkbaar. Big Four mag maar is niet nodig. Dit kan ook een middelgroot kantoor zijn met een sterke nationale praktijk. Met een doelgerichte en positief kritische instelling houd je van een mentale uitdaging. Op basis  van een academisch en creatief denkpatroon kan je goed zelfstandig werken en tot adviezen en oplossingen komen. Bij Taxperience krijg je te maken met direct klantencontact en veel eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast zijn er veel doorgroeimogelijkheden en stimuleert Taxperience je fiscale kennisgebieden en interesses. Ook als je niet aan alle hiervoor genoemde eisen voldoet nodigen wij jou nadrukkelijk uit om wel te reageren!

Interesse?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking of solliciteer direct hieronder en vul je gegevens in. Voor vragen kun je contact opnemen met Judith Nijssen via 073 648 89 90 of recruitment@taxperience.nl

 

Upload your application and cv