Neem Contact Op +31 (0) 73 64 88 990
Onze vestigingen 's-Hertogenbosch Amsterdam Moscow
  • linkedin link

Kunnen wij u helpen?

Mail ons

TAXPERIENCE IS

ALLES BEHALVE STANDAARD

Een wereld die continu verandert vraagt niet om gebaande paden. Die wereld vraagt om creativiteit en intuïtie. Om anders denken en grenzen verleggen. Het lef om nieuwe wegen in te slaan. De durf om te kiezen voor visies waarin je de toekomst ziet. Zoals Taxperience doet.


Een wereld in beweging gaat uit van kwaliteit. In een veranderende wereld waarin kwaliteit de standaard is, is Taxperience méér dan de standaard. Daarom hebben onze professionals voor elk fiscaal of financieel vraagstuk een ‘Niet Zo Standaard’ antwoord. Wij gaan net iets verder. Zetten een extra stap voor de klant. Samen komen wij tot de beste oplossing.

WE HOEVEN NIET DECLARABEL TE ZIJN,

OM BIJZONDER TE ZIJN.

Vooroplopen en harder lopen dan de rest. Verwachtingen overtreffen. Voortdurend vernieuwen om beter te worden. Om de klant en zijn issues nog beter te begrijpen. Het deed ons tien jaar geleden besluiten Taxperience op te richten. Inmiddels zijn wij stevig verankerd in het landschap van de  fiscale, financiële en juridische dienstverlening. Met het ‘Niet Zo Standaard’ als eigenzinnig visitekaartje.

Over ons

klaar voor de volgende stap

in je carrière?

 

vacatures belastingadvieskantoor.png

Enthousiast en ervaren? Creatief en flexibel? Je wordt getriggerd door fiscale of financiële vraagstukken? Gesteund door een team dat achter je staat, ga je zelfstandig aan de slag. Als je je hierin herkent, pas je perfect binnen het Taxperience-team. Wij geven je de ruimte en begeleiding om je verder te ontwikkelen. Uiteraard zorgen we voor passende arbeidsvoorwaarden.

Vacatures
13

Gezocht

Interim professionals

115555096.jpg

Organisaties en ondernemers kunnen soms extra ondersteuning gebruiken. In dat geval levert Taxperience hen deskundige en ervaren interim professionals. Benader je de markt op een ‘Niet zo Standaard’-manier? Weet je alles van finance en/of tax? Naast kennis en kunde beschik je over de nodige ervaring? Zoek je bovendien afwisseling en tijdelijke uitdagingen?
Taxperience verwelkomt je graag als interim professional. Wij fungeren als allround sparringpartner en zorgen ook op praktisch vlak voor de nodige ondersteuning. Als interim professional sta je er dus niet alleen voor.

Even voorstellen

Stuur ons een bericht En wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!