Neem Contact Op +31 (0) 73 64 88 990
  • linkedin link

Manager Tax, dga praktijk

Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een talentvolle en ervaren `Manager Tax’ voor succesvolle ondernemers in de DGA praktijk. Vanwege de snelle groei van onze DGA-adviespraktijk zoeken wij ter uitbreiding van het huidige team een doortastende en zelfstandige nieuwe collega. Ben jij de ervaren professional en is het jouw passie cliënten te voorzien van zo goed mogelijk advies en op een persoonlijke wijze partner te zijn bij hun fiscale vraagstukken? Wij zien graag zo spoedig mogelijk jouw sollicitatie tegemoet!

We spelen in op de wens van de ambitieuze, doelgerichte professional die houdt van een nuchtere en sympathieke werkomgeving. Met een uitgebreide en hard groeiende klantenportefeuille in zowel binnen- als buitenland zijn er continu inhoudelijke uitdagingen te vinden en werk je in een gelijkgestemd team.

Functieomschrijving

In de DGA praktijk houden we ons bezig met een dynamische portefeuille, van interessante startups tot familiebedrijven en grotere MKB spelers. Je houdt je bezig met de groei van je klanten, het aanmerkelijk belang, erf opvolging, estate planning etc.

Je bent nauw betrokken bij de zakelijke en privé ontwikkelingen van de DGA en zorgt voor uitstekende fiscale advisering. Je onderhoudt de contacten met de Belastingdienst en aanverwante stakeholders. Onze bedrijfscultuur is open, direct en kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur. Door de korte lijnen (zowel in- als extern) kun je je werkzaamheden zelfstandig uitvoeren en jezelf voortdurend ontwikkelen.

Wie zoeken wij?

Je hebt een universitaire achtergrond en je hebt minimaal 7 jaar ervaring in de DGA praktijk. Met een doelgerichte en positief kritische instelling houd je van een mentale uitdaging. Op basis  van een academisch en creatief denkpatroon kun je goed zelfstandig werken en tot adviezen en oplossingen komen. Bij Taxperience krijg je te maken met direct klantencontact, veel eigen verantwoordelijkheid, een sterk afwisselende werkomgeving qua inhoud en variëteit aan werkzaamheden en clientèle. Daarnaast zijn er veel doorgroeimogelijkheden en stimuleert Taxperience je fiscale kennisgebieden en interesses verder te ontwikkelen.

Interesse?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking of solliciteer direct hieronder en vul je gegevens in. Voor vragen kun je contact opnemen met Judith Nijssen via +31650201164 of recruitment@taxperience.nl

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Upload your application and cv