Neem Contact Op +31 (0) 73 64 88 990
  • linkedin link

Kandidaat-notaris ondernemingsrecht

Taxperience Legal is op zoek naar nieuw talent voor de functie van "kandidaat-notaris ondernemingsrecht", bij voorkeur met 2 tot 5 jaar werkervaring. Heb jij ervaring in de ondernemingsrechtpraktijk? Wil je werken in een jong en dynamisch team en is het jouw doel de cliënt van zo goed mogelijk advies te voorzien en daarnaast op een persoonlijke wijze partner te zijn bij hun juridische vraagstukken?

Ondernemen vergt lef. Het lef om gebaande paden te verlaten en nieuwe mogelijkheden te zien. Steeds vaker liggen die mogelijkheden ook buiten Nederland. 

Taxperience Legal ontzorgt en ondersteunt bedrijven bij het (internationaal) ondernemen. Dat kunnen we omdat we gespecialiseerd zijn in (grensoverschrijdend) ondernemingsrecht. Ondernemingsrecht in de breedste zin van het woord en in het bijzonder vanuit een notarieel perspectief.

Functieomschrijving

Denk aan het opzetten van (internationale) vennootschappelijke- en financieringsstructuren, de advisering omtrent nationale herstructureringen evenals grensoverschrijdende fusies en omzettingen en de implementatie daarvan. Naast herstructureringen is er een duidelijke focus op het begeleiden van transacties, zoals management buy-outs, het opzetten van joint-ventures en acquisitiestructuren alsmede de financiering daarvan, veelal ten behoeve van private equity partijen maar zeker ook de interne juridische structuren en besluitvormingsprocessen van ondernemingen.

Het notariaat in ’s-Hertogenbosch is onderdeel van Taxperience N.V. We zijn de aangewezen partner van zowel grote als de middel- en  kleine ondernemingen. Wij ontzorgen op fiscaal, juridisch, interim en corporate finance vlak. Zodat de ondernemer/aandeelhouder/bestuurder kan doen waar hij of zij goed in is: namelijk “Ondernemen”.

Interesse?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking of solliciteer direct hieronder en vul je gegevens in.

Voor vragen kun je contact opnemen met onze recruiter Dennis Gosselin via +31650125710 of HR@taxperience.nl.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Upload your application and cv