Neem Contact Op +31 (0) 73 64 88 990
Onze vestigingen 's-Hertogenbosch Amsterdam Moscow
 • linkedin link

Accountmanager Tax

Business to business sales, recruitment en account management: jij kan het allemaal. Bij Taxperience Interim Solutions houd jij als Accountmanager van A tot Z de regie!

De laatste Jaren is Taxperience Interim Solutions steeds meer aan het innoveren en groeien. Deze groei vraagt om nieuwe talenten in ons team die hun ideeën graag met ons willen komen delen! Heb jij een commerciële drive, ben je communicatief en weet je kansen goed te herkennen en benutten? Dan weet je deze kans ook te herkennen, want dan is deze functie van Accountmanager iets voor jou!

Wat ga je bij ons doen als Accountmanager?

In de functie van Accountmanager werk je voornamelijk vanuit het kantoor in ‘s-Hertogenbosch en ben je mede verantwoordelijk voor de verdere groei van de interim dienstverlening. Samen met een klein team van Senior Consultants zorg je voor nieuwe opdrachten, nieuwe kandidaten en het plaatsen van interim professionals op gebied van tax /  belasting. In de afgelopen jaren is ons netwerk aan kandidaten sterk gegroeid en nemen wij een rol in als carrièrecoach om de persoonlijke groei ambities van onze kandidaten waar te maken. Daarnaast breidt je je eigen netwerk uit en zorg je voor nieuwe business. Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces; van het goed inventariseren van de wensen van zowel klant als kandidaat tot het in orde maken van de contracten. Eenmaal up and running ben jij als Accountmanager verantwoordelijk voor jouw eigen portefeuille en het behouden en uitbreiden hiervan.

Wat bieden wij jou?

Je komt in een volwassen team dat bestaat uit een mooie mix aan kennis en expertise op het gebied van recruitment, business development en tax en finance. Een divers, ambitieus en zeer complementair team met een collectief doel voor ogen.

 • Een salaris tussen €3500,- en € 4500,-, afhankelijk van achtergrond en ervaring, op basis van een 40-urige werkweek. 32 uur is bespreekbaar.
 • 25 vakantiedagen en veel ruimte en vrijheid tot ondernemen en persoonlijke ontwikkeling.
 • We bieden een lease auto en bonus voor zowel individueel alsook collectief resultaat.
 • Functionele begeleiding passend bij jouw wensen en mate van ondernemerschap.
 • Een lerende werksfeer, waarbij we elkaar faciliteren en stimuleren.

Wie ben jij als Accountmanager?

Om de rol van Accountmanager goed te kunnen vervullen weet je onze interim fiscale dienstverlening  goed te verkopen, herken en benut je kansen op de markt en bouw je aan een goede relatie met klanten en kandidaten. Daarnaast kan je op strategisch niveau meedenken, zowel met jouw klant als met Taxperience. Het liefst ben je al bekend met de accountmanagement wereld en heb je kennis van internationaal zaken doen / benaderen van internationaal opererende bedrijven.

Functie-eisen:

 • HBO / Universitair geschoold;
 • Minimaal 4 jaar ervaring in B-to-B sales / recruitment;
 • Ervaring met het opbouwen van een eigen klantenportefeuille;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;
 • Verstand van / ervaring met financiële en/of fiscale processen is een pré;
 • Goed vermogen om te leren.

Wie is Taxperience?

Taxperience Interim Solutions is een recruitment onderneming die deel uit maakt van Taxperience, een internationaal opererend fiscaal adviesbureau met meer dan 40 bevriende partner kantoren wereldwijd. We bemiddelen al ruim tien jaar landelijk interim tax en finance professionals bij grote, internationaal opererende opdrachtgevers. Door onze nauwe samenwerking met Taxperience ontstaat er een unieke situatie tussen collega’s waardoor je continu geprikkeld wordt. Cross selling, ondernemerschap en modern management zorgen bovendien voor een goede werksfeer en marktpositie.

Wil jij meer weten over hoe het is om bij ons te werken? Lees dan eens het artikel van Angélique: Angélique Vermulm over het werken bij Taxperience Interim Solutions

Geïnteresseerd?

 • Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking of solliciteer direct hieronder en vul je gegevens in. Voor vragen kun je contact opnemen met Jeroen Kox via +31615656302 of jeroen@taxperience.nl

Sollicitatieprocedure

We streven ernaar om binnen een week contact met je op te nemen. Na twee gespreksrondes, waarvan de eerste mogelijk telefonisch, vindt het arbeidsvoorwaardengesprek plaats, wat tevens het laatste gesprek is van je sollicitatie.

Upload your application and cv