Neem Contact Op +31 (0) 73 64 88 990
Onze vestigingen 's-Hertogenbosch Amsterdam Moscow
 • linkedin link

Are you ready for the next step in your career?

 

Kom jij ons team versterken?

Taxperience is altijd op zoek naar ambitieuze professionals die niet houden van stilstaan.  Houd jij van 'aanpakken en doorpakken'? Heb je een creatieve insteek in combinatie met een academisch achtergrond? Wij bieden je een prikkelend beloningsmodel en een uitdagende werkomgeving zonder beperkingen in welke zin dan ook! 

 

Vacatures en open sollicitatie

Hieronder vind je onze actuele vacatures. Weet je welke kwaliteiten je in huis hebt, maar weet je niet precies welke functie hierbij past of staat de juiste functie er niet tussen? Stuur ons een open sollicitatie via de knop hiernaast en wij denken met je mee over een geschikte functie!

Taxperience is always hiring

 • Notarieel medewerker (24-40 uur)

  Voor Taxperience Notary Services in Den Bosch zijn wij op zoek naar een notarieel medewerker met affiniteit voor onroerend goed en/of ondernemingsrecht. Het notariaat is een serviceline van de Taxperience familie en in 2022 opgericht. Onder leiding van notaris Theo de Bie wordt het team uitgebreid om ambities verder vorm te geven en nationale en internationale klanten te bedienen. Taxperience is 17 jaar geleden ontstaan als belastingadvieskantoor en we zijn inmiddels met ruim 50 collega’s actief op het gebied van tax, corporate finance, notary services, human capital, recruitment services en IT technology.

  Meer
 • Senior Associate Transfer Pricing

  Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar nieuw talent voor de functie van Senior Associate Transfer Pricing. Vanwege de snelle groei van onze organisatie zoeken wij ter uitbreiding van het huidige team een enthousiaste starter of iemand met 1-2 jaar werkervaring met de ambitie om het vak van Transfer Pricing eigen te maken. Zie jij jezelf deze positie vol passie uitoefenen? We zien graag jouw sollicitatie tegemoet!

  Meer
 • Transfer Pricing Manager

  Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een talentvolle en ervaren Manager Transfer Pricing . Vanwege de snelle groei van onze organisatie zoeken wij ter uitbreiding van het huidige team een enthousiaste, ambitieuze en doortastende nieuwe collega. Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder! We zien graag jouw sollicitatie tegemoet!

  Meer
 • Medewerker Tax Compliance praktijk

  Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een talentvolle medewerker voor de Tax Compliance praktijk met minimaal 3 jaar ervaring. Zoek jij een uitdagende baan in een snelgroeiende organisatie waarin je veel verantwoordelijkheden krijgt en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen? Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder!

  Meer
 • Manager Tax, kantoor Amsterdam

  Taxperience Amsterdam is momenteel op zoek naar nieuw talent voor de functie van ‘Manager Tax’.  Ben jij de ervaren professional die zich als generalist verder wil ontwikkelen? Hou je van dynamiek en is het jouw doel de cliënt van zo goed mogelijk advies te voorzien en daarnaast op een persoonlijke wijze partner te zijn bij hun fiscale vraagstukken?

  Meer
 • Manager Tax, internationale praktijk

  Taxperience is momenteel op zoek naar nieuw talent voor de functie van Manager Tax voor succesvolle ondernemers in het middensegment voor zowel ons kantoor in 's-Hertogenbosch als onze vestiging in Amsterdam. Vanwege harde groei van de internationale praktijk zijn wij op zoek naar een zelfstandige en doortastende nieuwe collega.

  Meer
 • Finance professional(s) (24-40 UUR)

  Voor Taxperience Financial Accounting & Advisory Services (FAAS) in ’s-Hertogenbosch en/of Amsterdam zijn wij op zoek naar een of twee finance professional(s) ter versterking van ons team. FAAS is de serviceline van de Taxperience familie die voor haar relaties financiële administraties verzorgt, jaarrekeningen samenstelt en overige non-audit assurance werkzaamheden verricht.

  Meer
 • Internship - Werkstudent, kantoor 's-Hertogenbosch

  De aanpak van Taxperience vraagt om creativiteit, flexibiliteit, ownership en eigenzinnigheid van haar medewerkers. Om die reden is het team van Taxperience  samengesteld uit jonge, enthousiaste fiscale professionals die gewend zijn om buiten de gebaande paden te denken. Evengoed beschikt het tax team van Taxperience over tientallen jaren ervaring binnen de fiscale advies- en aangiftepraktijk, veelal opgedaan in een Big4 omgeving. We spelen in op de wens van de ambitieuze, doelgerichte professional die houdt van een nuchtere en sympathieke werkomgeving. Onze bedrijfscultuur is open, direct en kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur met korte lijnen.

   

  Meer
 • Recruitment Business Manager

  Van business management en development tot recruitment en relatiebeheer: jij kan het allemaal. Bij Taxperience Interim Solutions houd jij als Recruitment Business Manager van A tot Z de regie. De laatste Jaren is Taxperience Interim Solutions steeds meer aan het innoveren en groeien. Deze groei creëert ruimte voor nieuwe collega’s die hun ideeën graag willen delen en uitvoeren!

  Meer
 • Recruiter

  De laatste Jaren is Taxperience Interim Solutions steeds meer aan het innoveren en groeien. Deze groei vraagt om nieuwe talenten in ons team die hun ideeën graag met ons willen komen delen! Heb jij een commerciële drive, ben je communicatief en weet je kansen goed te herkennen en benutten? Dan weet je deze kans ook te herkennen, want dan is deze functie van Recruiter iets voor jou!

  Meer

De juiste persoon op het juiste moment:

Taxperience Interim Solutions

Een tijdelijke behoefte aan interne fiscale of financiële ondersteuning kan vele oorzaken hebben, zoals bij het willen wegwerken van achterstanden, bij het invullen van een fiscale rol bij grote herstructureringen, in het geval van ondersteuning bij transfer pricing projecten of bij het opvangen van het (tijdelijk) ontbreken van een eigen medewerker. Taxperience kan op verschillende wijze in-house interim ondersteuning bieden, op fiscaal en financieel vlak. De professionals die hiertoe worden ingezet worden tijdens een interim opdracht ook inhoudelijke gefaciliteerd door Taxperience, dit in de vorm van toegang tot kennis, de beschikbaarheid van best practice databases, een netwerk en de mogelijkheid tot het van gedachten wisselen met andere Taxperience professionals. Aldus is sprake is van dubbele aanvulling op een bestaand team binnen een onderneming. Ook hier is aldus sprake van een ‘niet zo standaard’ oplossing, geboden door Taxperience.

Meer over interim

Your taxperienced

career team

 • Maurice Schouten

  Maurice Schouten

  Partner