Neem Contact Op +31 (0) 73 64 88 990
 • linkedin link
 • twitter link

Are you ready for the next step in your career?

 

Kom jij ons team versterken?

Taxperience is altijd op zoek naar ambitieuze professionals die niet houden van stilstaan.  Houd jij van 'aanpakken en doorpakken'? Heb je een creatieve insteek in combinatie met een academisch achtergrond? Wij bieden je een prikkelend beloningsmodel en een uitdagende werkomgeving zonder beperkingen in welke zin dan ook! 

 

Vacatures en open sollicitatie

Hieronder vind je onze actuele vacatures. Weet je welke kwaliteiten je in huis hebt, maar weet je niet precies welke functie hierbij past of staat de juiste functie er niet tussen? Stuur ons een open sollicitatie via de knop hiernaast en wij denken met je mee over een geschikte functie!

Taxperience is always hiring

 • Assistent Finance Manager

  Taxperience groeit hard. De financiële administratie en processen - van de inmiddels 10 verschillende entiteiten- worden complexer, uitdagender en intensiever. Om deze reden zijn wij voor onze hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch op zoek naar een fulltime Assistent Finance Manager (40 uur per week). Samen met de Finance Manager zorg je voor de juiste uitvoering van de financiële administratie. Met veel eigen verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en groeiperspectief is deze functie de uitdaging voor de komende jaren.

  Pas jij bij een (zeer) dynamische organisatie met enthousiaste collega’s en een mooi groei perspectief?

  We zien graag zo spoedig mogelijk jouw sollicitatie tegemoet!

  Meer
 • BTW Manager

  Voor onze internationale btw-groep zijn wij op zoek naar een ervaren btw-manager. Vanwege de snelle groei van onze organisatie zoeken wij ter uitbreiding van het huidige team een enthousiaste, ambitieuze en doortastende nieuwe collega. Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder!

  Meer
 • Tax Compliance (senior) Medewerker

  Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een talentvolle Tax Compliance (senior) Medewerker met 3 tot 7 jaar ervaring. Zoek jij een uitdagende baan in een snelgroeiende organisatie waarin je veel verantwoordelijkheden krijgt en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen? Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder!

  Meer
 • Junior Consultant Indirect Tax

  Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij momenteel op zoek naar nieuw talent voor de functie van Junior Consultant Indirect Tax. Vanwege de snelle groei van onze nationale en internationale btw-adviespraktijk zoeken wij een enthousiaste, ambitieuze en doortastende nieuwe collega. Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder!

  Meer
 • Transfer Pricing Specialist, kantoor ’s-Hertogenbosch

  Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een talentvolle en ervaren Transfer Pricing Specialist. Vanwege de snelle groei van onze organisatie zoeken wij ter uitbreiding van het huidige team een enthousiaste, ambitieuze en doortastende nieuwe collega. Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder! We zien graag jouw sollicitatie tegemoet!

  Meer
 • Tax Manager standplaats Amsterdam

  Taxperience Amsterdam is momenteel op zoek naar nieuw talent voor de functie van ‘Tax Manager’.  Ben jij de ervaren professional die zich als generalist verder wil ontwikkelen? Hou je van dynamiek en is het jouw doel de cliënt van zo goed mogelijk advies te voorzien en daarnaast op een persoonlijke wijze partner te zijn bij hun fiscale vraagstukken?

  Meer
 • Ervaren Belastingadviseur DGA praktijk

  Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een talentvolle en ervaren Belastingadviseur’ voor succesvolle ondernemers in de DGA praktijk. Vanwege de snelle groei van onze DGA-adviespraktijk zoeken wij ter uitbreiding van het huidige team een doortastende en zelfstandige nieuwe collega. Ben jij de ervaren professional en is het jouw passie cliënten te voorzien van zo goed mogelijk advies en op een persoonlijke wijze partner te zijn bij hun fiscale vraagstukken? Wij zien graag zo spoedig mogelijk jouw sollicitatie tegemoet!

  Meer

De juiste persoon op het juiste moment:

Taxperience Interim Solutions

Een tijdelijke behoefte aan interne fiscale of financiële ondersteuning kan vele oorzaken hebben, zoals bij het willen wegwerken van achterstanden, bij het invullen van een fiscale rol bij grote herstructureringen, in het geval van ondersteuning bij transfer pricing projecten of bij het opvangen van het (tijdelijk) ontbreken van een eigen medewerker. Taxperience kan op verschillende wijze in-house interim ondersteuning bieden, op fiscaal en financieel vlak. De professionals die hiertoe worden ingezet worden tijdens een interim opdracht ook inhoudelijke gefaciliteerd door Taxperience, dit in de vorm van toegang tot kennis, de beschikbaarheid van best practice databases, een netwerk en de mogelijkheid tot het van gedachten wisselen met andere Taxperience professionals. Aldus is sprake is van dubbele aanvulling op een bestaand team binnen een onderneming. Ook hier is aldus sprake van een ‘niet zo standaard’ oplossing, geboden door Taxperience.

Meer over interim

Your taxperienced

career team

 • Gaudelaine Tiessen

  Gaudelaine Tiessen

  Business Development Manager

 • Diederik Hauser

  Diederik Hauser

  Tax Partner

 • Dennis Gosselin

  Dennis Gosselin

  Business Development Manager - Recruiter