Neem Contact Op +31 (0) 73 64 88 990
 • linkedin link

Are you ready for the next step in your career?

 

Kom jij ons team versterken?

Taxperience is altijd op zoek naar ambitieuze professionals die niet houden van stilstaan.  Houd jij van 'aanpakken en doorpakken'? Heb je een creatieve insteek in combinatie met een academisch achtergrond? Wij bieden je een prikkelend beloningsmodel en een uitdagende werkomgeving zonder beperkingen in welke zin dan ook! 

 

Vacatures en open sollicitatie

Hieronder vind je onze actuele vacatures. Weet je welke kwaliteiten je in huis hebt, maar weet je niet precies welke functie hierbij past of staat de juiste functie er niet tussen? Stuur ons een open sollicitatie via de knop hiernaast en wij denken met je mee over een geschikte functie!

Taxperience is always hiring

 • Manager btw

  Voor onze internationale btw-groep zijn wij op zoek naar een ervaren Manager BTW. Vanwege de snelle groei van onze organisatie zoeken wij ter uitbreiding van het huidige team een enthousiaste, ambitieuze en doortastende nieuwe collega. Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder!

  Meer
 • Consultant Tax

  Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar nieuw talent voor de functie van ‘Consultant Tax’ met 1-3 jaar werkervaring en met de ambitie door te groeien tot een ervaren generalist. Zie jij jezelf deze positie vol passie uitoefenen? We zien graag jouw sollicitatie tegemoet!

   

  Meer
 • Consultant Tax Compliance

  Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een talentvolle Consultant Tax Compliance met minimaal 3 jaar ervaring. Zoek jij een uitdagende baan in een snelgroeiende organisatie waarin je veel verantwoordelijkheden krijgt en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen? Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder!

  Meer
 • Consultant btw

  Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij momenteel op zoek naar nieuw talent voor de functie van Consultant BTW. Vanwege de snelle groei van onze nationale en internationale btw-adviespraktijk zoeken wij een enthousiaste, ambitieuze en doortastende nieuwe collega. Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder!

   

  Meer
 • Kandidaat-notaris ondernemingsrecht

  Taxperience Legal is op zoek naar nieuw talent voor de functie van "kandidaat-notaris ondernemingsrecht", bij voorkeur met 2 tot 5 jaar werkervaring. Heb jij ervaring in de ondernemingsrechtpraktijk? Wil je werken in een jong en dynamisch team en is het jouw doel de cliënt van zo goed mogelijk advies te voorzien en daarnaast op een persoonlijke wijze partner te zijn bij hun juridische vraagstukken?

  Meer
 • Manager Tax, kantoor Amsterdam

  Taxperience Amsterdam is momenteel op zoek naar nieuw talent voor de functie van ‘Manager Tax’.  Ben jij de ervaren professional die zich als generalist verder wil ontwikkelen? Hou je van dynamiek en is het jouw doel de cliënt van zo goed mogelijk advies te voorzien en daarnaast op een persoonlijke wijze partner te zijn bij hun fiscale vraagstukken?

  Meer
 • Internship

  In de recentelijk opgezette software ontwikkel afdeling van Taxperience zal je in elk geval niet bezig zijn met het onderhouden van legacy software. Dat is er namelijk niet! Wel is er een ontwikkelstraat zoals het hoort: geautomatiseerd in Azure met behulp van TeamCity en Octopus Deploy. Uiteraard werken we met een op agile gebaseerde methodiek. Verder zal de richting en het succes van het team grotendeels door jou bepaald gaan worden!

  Meer
 • Manager Tax, dga praktijk

  Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een talentvolle en ervaren `Manager Tax’ voor succesvolle ondernemers in de DGA praktijk. Vanwege de snelle groei van onze DGA-adviespraktijk zoeken wij ter uitbreiding van het huidige team een doortastende en zelfstandige nieuwe collega. Ben jij de ervaren professional en is het jouw passie cliënten te voorzien van zo goed mogelijk advies en op een persoonlijke wijze partner te zijn bij hun fiscale vraagstukken? Wij zien graag zo spoedig mogelijk jouw sollicitatie tegemoet!

  Meer
 • Manager Tax, internationale praktijk

  Taxperience in ’s-Hertogenbosch is momenteel op zoek naar nieuw talent voor de functie van Manager Tax voor succesvolle ondernemers in het middensegment. Vanwege harde groei van de internationale praktijk zijn wij op zoek naar een zelfstandige en doortastende nieuwe collega.

  Meer
 • Assistent Accountant

  Taxperience is op zoek naar nieuw talent voor de functie van ‘Assistent Accountant’ voor onze service line Financial Advisory & Accounting Services. Ben jij die professional die op zoek is naar een mooie functie binnen een nuchtere, hard groeiende en uitdagende omgeving en sluit je goed aan op het profiel?

  Meer
 • Paralegal

  Voor ons snel groeiend notariaat in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar nieuw talent in de functie van "Paralegal", bij voorkeur met minimaal 5 jaar werkervaring. Heb jij de juiste ervaring en wil je werken in een jong en dynamisch team met veel toekomstperspectief? Is het jouw doel de cliënt van zo goed mogelijk (juridisch) advies en stukken te voorzien en daarnaast op een geheel eigen persoonlijke wijze partner te zijn bij hun juridische vraagstukken?

  Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

  Meer
 • Internship - Werkstudent

  De aanpak van Taxperience vraagt om creativiteit, flexibiliteit, ownership en eigenzinnigheid van haar medewerkers. Om die reden is het team van Taxperience  samengesteld uit jonge, enthousiaste fiscale professionals die gewend zijn om buiten de gebaande paden te denken. Evengoed beschikt het tax team van Taxperience over tientallen jaren ervaring binnen de fiscale advies- en aangiftepraktijk, veelal opgedaan in een Big4 omgeving. We spelen in op de wens van de ambitieuze, doelgerichte professional die houdt van een nuchtere en sympathieke werkomgeving. Onze bedrijfscultuur is open, direct en kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur met korte lijnen.

   

  Meer

De juiste persoon op het juiste moment:

Taxperience Interim Solutions

Een tijdelijke behoefte aan interne fiscale of financiële ondersteuning kan vele oorzaken hebben, zoals bij het willen wegwerken van achterstanden, bij het invullen van een fiscale rol bij grote herstructureringen, in het geval van ondersteuning bij transfer pricing projecten of bij het opvangen van het (tijdelijk) ontbreken van een eigen medewerker. Taxperience kan op verschillende wijze in-house interim ondersteuning bieden, op fiscaal en financieel vlak. De professionals die hiertoe worden ingezet worden tijdens een interim opdracht ook inhoudelijke gefaciliteerd door Taxperience, dit in de vorm van toegang tot kennis, de beschikbaarheid van best practice databases, een netwerk en de mogelijkheid tot het van gedachten wisselen met andere Taxperience professionals. Aldus is sprake is van dubbele aanvulling op een bestaand team binnen een onderneming. Ook hier is aldus sprake van een ‘niet zo standaard’ oplossing, geboden door Taxperience.

Meer over interim

Your taxperienced

career team

 • Diederik Hauser

  Diederik Hauser

  Partner

 • Dennis Gosselin

  Dennis Gosselin

  Manager Business Development - Recruiter

 • Judith Nijssen

  Judith Nijssen

  Human Recource Support