Neem Contact Op +31 (0) 73 64 88 990
  • linkedin link
  • twitter link
Tom Wagemakers

Tom Wagemakers

Tax Director

Werklocatie:

's-Hertogenbosch

Netherlands

Na jaren werkzaam te zijn geweest in de internationale en nationale belastingadviespraktijk bij twee grote advocatenkantoren (waaronder Houthoff Buruma), ben ik sinds 2015 werkzaam bij Taxperience.

Vanuit de hard groeiende internationale adviespraktijk van Taxperience bedien ik een breed scala aan cliënten, variërend van start-ups tot private equity partijen en multinationals. Proactief inspelen op (internationale) fiscale ontwikkelingen richting onze klanten en er voor zorgen dat zij fiscaal ‘in control’ blijven zonder daarbij het businessmodel van de klant uit het oog te verliezen is essentieel  en maakt het werken in de adviespraktijk  zo dynamisch.

In dit kader heb ik ruime ervaring bij de advisering en implementatie van onder andere herstructureringen, houdster / financieringsstructuren, fondsstructuren en management incentive structuren. Mijn werkwijze is erop gericht om tot praktische adviezen te komen, rekening houdend met de wensen van zijn cliënt, resulterend in een efficiënte implementatie.