Neem Contact Op +31 (0) 73 64 88 990
Onze vestigingen 's-Hertogenbosch Amsterdam Moscow
  • linkedin link
Steven Heijting

Steven Heijting

Manager Indirect Tax

Werklocatie:

's-Hertogenbosch

Netherlands

De omzetbelasting (btw) is een belasting die nagenoeg overal een rol speelt. Van grote ondernemingen tot de bakker op de hoek en van grootschalige evenementen tot de plaatselijke bridge vereniging. Juist door dit dynamische karakter heeft de btw mijn speciale interesse sinds mijn opleiding Fiscaal Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

 

Na mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan bij de btw-adviespraktijken van EY en KPMG Meijburg&Co. Dit is voor mij een perfecte leerschool geweest, met name het vergaren én het kunnen vertalen van theoretische kennis naar actiepunten in de praktijk.

Bij Taxperience bedienen we onze klanten op maat en zo volledig mogelijk. Met het btw-team van Taxperience denken we proactief mee en gaan we graag om tafel om huidige, of mogelijk voorziene, btw-problematiek binnen een organisatie te bespreken en kennis op een heldere en praktische wijze over te brengen. Tevens ontzorgen wij klanten met betrekking tot periodieke btw-processen en -compliance.

 

Bel of mail mij gerust om kennis te maken en voel u vrij om vragen te stellen. Natuurlijk bent u altijd welkom voor een kopje koffie!