Neem Contact Op +31 (0) 73 64 88 990
  • linkedin link
Ruben van Aarle

Ruben van Aarle

Partner

Werklocatie:

's-Hertogenbosch

Netherlands

Werklocatie:

Amsterdam

Netherlands

Werklocatie:

Rotterdam

Netherlands

Na mijn studie fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg ben ik 1998 gestart als belastingadviseur bij Arthur Andersen, waarvan de Nederlandse activiteiten in 2002 zijn opgegaan in Deloitte. Tot 2005 ben ik bij Deloitte werkzaam geweest in de Corporate & Internationale adviespraktijk. 

Sinds 2005 zij wij gestart met Taxperience, waar ik bedrijven adviseer, variërend van startende ondernemingen (veelal internet-, IT- en technologie gedreven) tot internationaal actief MKB en beursgenoteerde bedrijven. Als adviseur en als (mede)ondernemer adviseer ik oplossingsgericht met een 'out-of-the-box' mentaliteit, met een nadruk op planning, fusies & overnames, herstructureringen, financieringsstructuren, transfer pricing, internationaal belastingrecht en grensoverschrijdende arbeid. 

De manier van werken binnen Taxperience staat gelijk aan de Niet zo Standaard! Taxperience lost klantvragen niet alleen deskundig op, maar biedt vooral toegevoegde waarde vanuit anders denken, creativiteit en (mede)ondernemerschap, waarbij innovatie, nieuwe samenwerkingsverbanden en andere extra inspanningen als heel normaal worden beschouwd. Whatever it takes. We do what counts.