Neem Contact Op +31 (0) 73 64 88 990
Onze vestigingen 's-Hertogenbosch Amsterdam Moscow
  • linkedin link
Ernstjan Rutten

Ernstjan Rutten

Partner

Werklocatie:

Moscow

Russia

Ernstjan Rutten is mijn naam en ik ben de managing partner van ons kantoor in Moskou. In 1996 ben ik als fiscaal jurist afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en mijn carrière als belastingadviseur gestart bij Arthur Andersen. Na het uiteenvallen van Andersen in 2002 ben ik overgestapt naar Ernst & Young waar ik de eerste vier jaar werkzaam was binnen de internationale adviespraktijk in Nederland. In 2006 heb ik mijn werkzaamheden voortgezet in Moskou, Rusland waar ik in 2010 de deuren van ons kantoor opende.

Ik ben nog steeds een belangrijk deel van mijn tijd actief in Moskou om onze klanten te begeleiden bij het opzetten, (fiscaal) structureren en onderhouden van hun Russische activiteiten. Daarnaast adviseer ik onze Russische cliënten ten aanzien van hun Nederlandse en internationale belastingvraagstukken.

Mijn doel is het vinden van oplossingen voor en met onze klanten zonder in te boeten op kwaliteit. Mijn brede kennis en ervaring ten aanzien van zowel de Nederlandse als Russische belastingsystemen, welke op onderdelen zeer van elkaar verschillen, draagt sterk bij aan het bereiken van mij doel. Dit zowel in het geval we worden gevraagd om de wereldwijde transfer pricing policy in lijn te brengen met de Russische wet als bij het adviseren van een MKB bedrijft over de beste juridische vorm van aanwezigheid in Rusland als bij het coördineren van multidisciplinaire / multi-jurisdictionele projecten.