Neem Contact Op +31 (0) 73 64 88 990
Onze vestigingen 's-Hertogenbosch Amsterdam Moscow
 • linkedin link
 • twitter link

WE WETEN NOG NIET WAT JE NODIG HEBT. WE MOETEN JE EERST LEREN KENNEN.

TAXPERIENCE RECRUITMENT SOLUTIONS

412124782.jpg

Taxperience Recruitment Solutions is een werving- & selectie- en interim organisatie, gericht op de bemiddeling van tax en finance professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. Vanuit de kantoren in ’s-Hertogenbosch en Amsterdam is het team continu op zoek naar goed ontwikkelde kandidaten die van waarde kunnen zijn voor onze klanten.
Er bestaat een significant verschil tussen interim kandidaten en kandidaten die een vaste functie ambiëren. Dit vereist een andere aanpak en benadering van de arbeidsmarkt. Om deze reden zijn onze consultants gericht op één van de twee disciplines. Het is ons doel om continu kwalitatief hoogstaande bemiddelingen te bewerkstelligen zodat we van waarde zijn en blijven voor zowel kandidaat als klant.

Voor kandidaten zijn we een betrokken carrièrecoach in elke fase van hun carrière (van starter tot senior), die hen begeleidt bij het maken van een volgende stap. Dit kan zowel gedurende het werving & selectie proces als het interim proces. 

Voor opdrachtgevers zijn we de betrokken adviespartner met vergaande expertise in hun arbeidsmarktsegment. We pakken het werving- & selectieproces grondig aan en gaan altijd voor de beste match tussen kandidaat en opdrachtgever. Uiteraard beschikken we over een uitgebreid maar selectief actueel netwerk van professionals zodat we snel kunnen anticiperen op de klantvraag.

 

WE VERTELLEN JE NIET HOE WIJ HET DOEN.

SAMEN ONTDEKKEN WE HOE JIJ HET DOET.

Interim vacatures

 • Interim Tax Professionals

  Looking for a new interim in-house tax position? We may have an interesting opportunity for you. On a regular basis we have vacancies for Tax Specialists on an interim basis at multinationals in various locations within the Netherlands. Vacancies are not always posted on our website or in the media for various reasons.

   

  Meer

Opzoek naar een nieuwe uitdaging?

Taxperience is altijd op zoek naar ambitieuze professionals die niet houden van stilstaan.  Houd jij van 'aanpakken en doorpakken'? Heb je een creatieve insteek in combinatie met een academisch achtergrond? Wij bieden je een prikkelend beloningsmodel en een uitdagende werkomgeving zonder beperkingen in welke zin dan ook! 

 

Vacatures en open sollicitatie

Hieronder vind je onze actuele vacatures. Weet je welke kwaliteiten je in huis hebt, maar weet je niet precies welke functie hierbij past of staat de juiste functie er niet tussen? Stuur ons een open sollicitatie via de knop hiernaast en wij denken met je mee over een geschikte functie!

Taxperience is always hiring

Het Taxperienced interim team

 • Jurjen Ramler

  Jurjen Ramler

  Business Development Manager

 • Angelique Vermulm

  Angelique Vermulm

  Consultant Interim Tax

 • Jeroen Kox

  Jeroen Kox

  Business Development Manager

Stuur ons een bericht En wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!