Neem Contact Op +31 (0) 73 64 88 990
Onze vestigingen 's-Hertogenbosch Amsterdam Moscow
 • linkedin link

we zijn er op de beslissende momenten en daarvoor  en daarna

Taxperience Notary Services

 

Juridisch advies in begrijpelijke taal

Taxperience 14-10-2120159.jpg

Taxperience Notary Services treedt op voor ondernemers en ondernemingen. Als ondernemer bent u elke dag van de week in beweging en beweging brengt veranderingen, zowel zakelijk als privé, met zich mee. Met een ervaren team van (kandidaat-)notarissen, juristen en notarieel medewerkers begeleiden we u met uw juridisch proces en denken we met u mee. Wij zijn modern en toegankelijk en leggen ingewikkelde zaken in begrijpelijke taal aan u uit.

Expertise

Ons team staat u graag bij op het gebied van (internationaal) ondernemingsrecht, familierecht, estate planning en commercieel vastgoed. Waar nodig en gewenst werken we samen met andere specialisten, zoals de belastingadviseurs van Taxperience, zodat uw belangen zorgvuldig, optimaal en goed worden behartigd. Wij hebben meerdere specialisten in huis zodat u verzekerd bent van een weloverwogen juridisch en fiscaal doeltreffend advies.  

Ondernemingsrecht

Taxperience 14-10-2120458.jpg

Onze ervaren (kandidaat-)notarissen zijn gespecialiseerd in het brede notariële ondernemingsrecht. Wanneer uw organisatie te maken heeft met een overname, bedrijfsopvolging, fusie of een reorganisatie, kunt u rekenen op onze expertise. Wij verdiepen ons in uw onderneming, uw wensen en ambities en vertalen al uw juridische vragen naar concrete oplossingen. Wij denken met u mee, in elk stadium. Omdat wij u en uw onderneming kennen, zijn wij ook in staat u (proactief) te adviseren en te begeleiden op het gebied van andere notariële en tevens fiscale zaken.

Estate Planning

Bij uitstek het gebied waar emotie, fiscaliteit en juridische dienstverlening samenkomen. Vanzelfsprekend wilt u graag het vermogen dat u heeft opgebouwd op een juridisch zorgvuldige en fiscaal efficiënte manier overdragen aan de volgende generatie of aan goede doelen. Of u wil wellicht beleggen in (commercieel) vastgoed. Wij adviseren u over alle facetten van de estate planning: van het opstellen of wijzigen van uw huwelijkse voorwaarden en testamenten, tot het inrichten van een familiestatuut en het opstellen van een schenkingsplan.

 

 

Familierecht

 

Samenwonen, trouwen, scheiden en ook overlijden hebben zowel emotionele, juridische als fiscale gevolgen. Met deze gebeurtenissen houden tal van notariële werkzaamheden verband. U kunt hierbij denken aan het opstellen van samenlevingscontracten, huwelijkse voorwaarden, (levens-) testamenten, verdelingen en verklaringen van erfrecht.  

Commercieel vastgoed

De commercieel vastgoed specialisten begrijpen de complexiteit van de vastgoedwereld en zijn bekend met de vragen die bij u kunnen spelen. Wij zijn desgewenst betrokken vanaf de beginfase van een transactie tot het moment dat de transactie is afgerond. Daarbij houden wij steeds oog voor een optimaal resultaat voor u als klant. U kunt bij ons onder andere terecht voor complexe vastgoedtransacties, projectontwikkeling, splitsingen in appartementsrechten en de herfinanciering van vastgoedportefeuilles.

Vacatures notariaat

 • Notarieel medewerker (24-40 uur)

  Voor Taxperience Notary Services in Den Bosch zijn wij op zoek naar een notarieel medewerker met affiniteit voor onroerend goed en/of ondernemingsrecht. Het notariaat is een serviceline van de Taxperience familie en in 2022 opgericht. Onder leiding van notaris Theo de Bie wordt het team uitgebreid om ambities verder vorm te geven en nationale en internationale klanten te bedienen. Taxperience is 17 jaar geleden ontstaan als belastingadvieskantoor en we zijn inmiddels met ruim 50 collega’s actief op het gebied van tax, corporate finance, notary services, human capital, recruitment services en IT technology.

  Meer
 • Theo de Bie

  Theo de Bie

  Notaris / Partner

 • Michel Kuijpers

  Michel Kuijpers

  Kandidaat Notaris

 • Sandra Paulus

  Sandra Paulus

  Kandidaat Notaris

Stuur ons een bericht En wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!