Neem Contact Op +31 (0) 73 64 88 990
 • linkedin link

WE LATEN  UW SUCCES NIET BEGRENZEN

TAXPERIENCE CORPORATE FINANCE

516848136.jpg

Uw bedrijf verkopen is over het algemeen een eenmalig, vrij complex en ingrijpend gebeuren. Goede begeleiding is daarbij van onschatbare waarde. Met Taxperience Corporate Finance heeft u een team van ervaren specialisten die u bij het volledige overnametraject kunnen begeleiden. Onze adviseurs brengen u in contact met strategische kopers of investeerders. Helpen bij zowel managementbuy-outs (MBO) als managementbuy-ins (MBI). Tot de overdracht van aandelen zijn ze er voor u. Uiteraard begeleiden we ook het aankopen van of investeren in bedrijven. Met de combinatie van expertise op waarderingsgebied en de advisering bij transacties bieden wij een onafhankelijk advies op financieel strategisch niveau.

Transactiebegeleiding

Wat is het bedrijf precies waard? De eerste stap in een aankoop- of verkoopproces houdt in dat er een onderbouwde prijsbepaling plaatsvindt. Bij alle volgende stappen kan de (ver)koper eveneens rekenen op de deskundige en betrokken begeleiding van Taxperience Corporate Finance. Van het bepalen van de juiste strategie tot het finale akkoord. We stellen profielschetsen op. Voorzien in een uitgebreid informatiememorandum. Zorgen voor geheimhoudingsovereenkomsten. En nemen deel aan de onderhandelingen.

 

Is er niet meteen een koper of overnameobject te vinden? Wij gaan voor u op zoek. We analyseren de markt, benaderen (anoniem) potentiële kandidaten en voeren verkennende gesprekken. Als vraag en aanbod elkaar hebben gevonden, zorgen we voor een onderbouwde  businesspresentatie. We zijn er voor u, van begin tot einde.

Specifieke waarderingsvraagstukken

afbeeldingpersoongrafiek.jpg (1)

Waarderingen kunnen een complexe aangelegenheid zijn. Het vraagt een grondige kennis van de omstandigheden en de methodiek. De redenen voor de waardebepaling kunnen uiteenlopend zijn. Vaak voor de overdracht, verkoop of aankoop van een bedrijf. Maar  ook van belang bij geschillen tussen aandeelhouders. Of  bij het beoordelen van een bepaalde fiscale structuur. Of wanneer u overweegt uw medewerkers of management te laten participeren in het bedrijf. Of als u opvolgers al gedeeltelijk mede-eigenaar wilt maken. Ook bij het beoordelen van een bepaalde fiscale structuur is het zaak te weten wat een bedrijf waard is.

Taxperience Corporate Finance is gespecialiseerd in waarderingsvraagstukken. Met onafhankelijk en deskundig advies helpen we klanten de juiste financiële strategie te bepalen. 

 

 

WE ZIJN ALTIJD CREATIEF,

MAAR KLEUREN NOOIT

BUITEN DE LIJNEN

 

Het taxperienced Corporate Finance team

 • Martijn Dekker

  Martijn Dekker

  Of counsel Corporate Finance

 • Willem van Doorn

  Willem van Doorn

  Of counsel Corporate Finance Advisor

Stuur ons een bericht En wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!