Neem Contact Op +31 (0) 73 64 88 990
Onze vestigingen 's-Hertogenbosch Amsterdam Moscow
  • linkedin link

Werkstudent Interim bemiddeling Tax & Finance

Wat ga je doen en welke impact maak je?

Als werkstudent ondersteun je met dagdagelijkse zaken en ben je daadwerkelijk onderdeel van het team van 4 consultants gericht op de bemiddeling van zelfstandige Tax en Finance specialisten. 

 

Je opdracht is opgedeeld in twee onderdelen. Ten eerste ondersteun je het team door het uitvoeren van administratieve en faciliterende werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het ombouwen van kandidaten CV’s, herinrichting folderstructuur, herinrichting CRM systeem, kwaliteitsverbetering masterdata CRM, meedenken in verbeteren van interne processen etc. Ten tweede gaan we je actief betrekken bij het recruitment en selectie proces voor onze klanten en laten we alle facetten zien van a tot z. Je gaat ook daadwerkelijk mee zoeken naar de juiste kandidaat voor de invulling van aanvragen van klanten en daar helpen we je natuurlijk mee.
Je gaat dus daadwerkelijk impact hebben op het fundament van de organisatie en de business zelf. Om in aanmerking te komen voor deze vacature is een commerciële affiniteit wenselijk.

Wat bieden we je?


• Een marktconform salaris;
• Een zelfstandige baan en eigen verantwoordelijkheid;
• 3 dagen werk per week;
• Flexibele werktijden, afgestemd op jouw studie;
• Een coach en een plek binnen een inspirerend team!

Waar kom je terecht?


Bij Taxperience Interim Solutions, een onderdeel van het belasting- en advieskantoor Taxperience uit ‘S-Hertogenbosch. Wij zijn een dynamisch en snel groeiend veelzijdig belastingadvieskantoor met verschillende servicelines om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Onze klanten zijn eigenaren van familiebedrijven tot Finance Directors van beursgenoteerde multinationals. Onze klantenportefeuille is breed en gevarieerd. We hebben alle benodigde expertise in huis zoals fiscaal- en juridisch advies maar ook corporate finance, transfer pricing, Interim bemiddeling en niet te vergeten de afdeling compliance.

De aanpak van Taxperience vraagt om creativiteit, flexibiliteit, ownership en eigenzinnigheid van haar medewerkers. Om die reden is het team van Taxperience samengesteld uit jonge, enthousiaste professionals die gewend zijn om buiten de gebaande paden te denken. We spelen in op de wens van de ambitieuze, doelgerichte professional die houdt van een nuchtere en sympathieke werkomgeving. Onze bedrijfscultuur is open, direct en kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur met korte lijnen.
Als intern kun je rekenen op een goede begeleiding van een director of manager en werk je voor een diversiteit aan nationale en internationale klanten. Wij bieden je de mogelijkheid om vier maanden, 2-3 dagen per week ons team te versterken. Thuiswerken is natuurlijk geen enkel probleem en jij bepaalt, in overleg met het team, wanneer je je uren wil maken afgestemd met je studie. Deze flexibiliteit is voor ons vanzelfsprekend.

De ideale kandidaat voldoet aan de volgende functie-eisen:


• WO-student in de laatste fase van een master Economie met aantoonbare affiniteit met commercie;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrift;
• Je bent minimaal 16 uur per week (Bij voorkeur meer) direct beschikbaar;
• Goede beheersing van MS Office applicaties (Word, Excel en PowerPoint);
• Je bent analytisch, leergierig, ambitieus, klantgericht en resultaatgericht; en
• Je kunt goed in een team werken en je bent communicatief sterk.

Interesse?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking of solliciteer direct hieronder en vul je gegevens in. Graag ontvangen wij je cv, motivatiebrief en eventuele stagebeoordelingen. Voor vragen kun je contact opnemen met Jeroen Kox via +31615656302 of Jeroen@Taxperience.nl.

Upload your application and cv