Neem Contact Op +31 (0) 73 64 88 990
  • linkedin link
  • twitter link

Transfer Pricing Manager

Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een talentvolle en ervaren Transfer Pricing Manager. Vanwege de snelle groei van onze organisatie zoeken wij ter uitbreiding van het huidige team een enthousiaste, ambitieuze en doortastende nieuwe collega. Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder! We zien graag jouw sollicitatie tegemoet!

 

De aanpak van Taxperience vraagt om creativiteit, flexibiliteit, ownership en eigenzinnigheid van haar medewerkers. Om die reden is het team van Taxperience samengesteld uit jonge, enthousiaste fiscale professionals die gewend zijn om buiten de gebaande paden te denken. Evengoed beschikt het team over tientallen jaren ervaring binnen de fiscale advies- en aangiftepraktijk, veelal opgedaan in een Big4 omgeving. We spelen in op de wens van de ambitieuze, doelgerichte professional die houdt van een nuchtere en sympathieke werkomgeving. Onze bedrijfscultuur is open, direct en kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur. Door de korte lijnen (zowel intern als extern) kun je je werkzaamheden zelfstandig uitvoeren en jezelf voortdurend ontwikkelen.

 

 

Functieomschrijving

Als Transfer Pricing Manager adviseer je de klant heel gericht  ten aanzien van alle transfer pricing onderwerpen. Zo ben je vanuit jouw expertise bijvoorbeeld betrokken bij veranderende bedrijfsprocessen, een integratie als gevolg van een overname of internationale expansie, of advisering omtrent het opzetten van een business- en transfer pricing model. In dat kader vervul je een rol bij de fiscale planning, de implementatie, het samenstellen van documentatie, en bij begeleiding van boekenonderzoeken en/of overleg met de Belastingdienst. Je bent verantwoordelijk voor diverse projecten, waarbij de aanpak multidisciplinair, inhoudelijk technisch en business gedreven is. Je schuwt het daarnaast niet om fiscale kansen te signaleren die net buiten je eigen expertise liggen.

 

Wie zoeken wij?

Als ideale Transfer Pricing Manager heb je een universitaire achtergrond en minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur opgedaan bij een Big4 organisatie of in het bedrijfsleven. Nadrukkelijke kennis van recente ontwikkelingen met betrekking tot BEPS, aangescherpte Nederlandse documentatieverplichtingen en de plannen van de Europese Commissie zijn een vereiste.

 

 

 

 

Interesse?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking of solliciteer direct hieronder en vul je gegevens in.

Voor vragen kun je contact opnemen met onze recruiter Dennis Gosselin via +31650125710 of HR@taxperience.nl.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Upload your application and cv