Neem Contact Op +31 (0) 73 64 88 990
  • linkedin link

Risk & Compliance officer

De fiscale dienstverlening wordt in toenemende mate geconfronteerd met risk en compliance druk, waaronder Wwft, DAC6 en AVG. In aanvulling op het huidige team van professionals zijn wij op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze en doortastende Risk & Compliance officer. Word jij gedreven door het opzetten, beheersen en verbeteren van interne processen op het gebied van Risk & Compliance; en heb je oog voor detail?

Herken je je in dit profiel? Lees dan snel verder…

 

Organisatie

Taxperience is een bijzonder veelzijdige organisatie. Het is van origine een fiscale dienstverlener, uitgebreid met business lines als Corporate Finance, Tax Technology en Interim Solutions. Cross selling, ondernemerschap en modern management zorgen voor een uitstekende werksfeer en marktpositie. De aanpak van Taxperience vraagt om creativiteit, flexibiliteit, ownership en eigenzinnigheid van haar medewerkers. Om die reden is het team van Taxperience samengesteld uit jonge, enthousiaste fiscale professionals die gewend zijn om buiten de gebaande paden te denken. Het team beschikt over jarenlange ervaring binnen de fiscale advies- en aangiftepraktijk, veelal opgedaan in een Big-4 omgeving. We spelen in op de wens van de ambitieuze, doelgerichte professional die houdt van een nuchtere en sympathieke werkomgeving. Onze bedrijfscultuur is open, direct en kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur. Door de korte lijnen - zowel intern als extern - kan je jouw werkzaamheden zelfstandig uitvoeren en jezelf voortdurend blijven ontwikkelen.

 

Functie omschrijving

De Risk & Compliance Officer is een nieuwe en belangrijke functie binnen Taxperience. De belangrijkste werkzaamheden van de Risk & Compliance Officer zijn:

  • Het ontwikkelen, actualiseren en uitvoeren van het beleid en procedures met betrekking tot Risk & Compliance inclusief het zorgdragen voor de naleving van wet- en regelgeving zoals de Wwft, DAC6, en AVG;
  • Het zorgdragen voor een passende Risk & Compliance cultuur, inclusief het op de hoogte houden van de professionals van alle relevante ontwikkelingen op het gebied van Wwft, DAC6 en AVG;
  • Het ondersteunen en coördineren van verzoeken vanuit toezichthoudende autoriteiten.

 

Onze organisatie biedt je de ruimte om naar eigen inzicht en initiatief uitvoering te geven aan voormelde werkzaamheden.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een proactieve collega met relevante ervaring binnen de financiële dienstverlening op het gebied van Risk & Compliance. Een afgeronde juridische HBO/WO opleiding is een pré. Je hebt aantoonbare kennis van de relevante wet- en regelgeving. Verder ben je onafhankelijk, kritisch en in staat om complexe situaties oplossingsgericht te benaderen. Tot slot heb je een praktische instelling om tot verbeteringen te komen van processen en procedures.

Interesse?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking of solliciteer direct hieronder en vul je gegevens in.

Voor vragen kun je contact opnemen met Judith Nijssen +31650201164 of recruitment@taxperience.nl.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Upload your application and cv