Neem Contact Op +31 (0) 73 64 88 990
  • linkedin link

Manager Tax

Taxperience is een dynamisch belastingadvieskantoor met een gedegen reputatie in de markt. Taxperience adviseert stellig en sturend, gevolgd door constructieve support bij daadwerkelijke implementatie. Hierbij maakt Taxperience geen onderscheid tussen een internationaal opererend concern, een MKB bedrijf, een start-up of een particuliere belastingplichtige. Voor Taxperience is iedere cliënt een "preferred customer".

 

Professionals

De aanpak van Taxperience vraagt om creativiteit, flexibiliteit en eigenzinnigheid van haar medewerkers. Om die reden is het team van Taxperience samengesteld uit jonge, enthousiaste fiscale professionals die gewend zijn om buiten de gebaande paden te denken. Evengoed beschikt het team van Taxperience in zijn totaliteit over tientallen jaren ervaring binnen de fiscale advies- en aangiftepraktijk. Vandaar ook de naam Taxperience, een combinatie van 'tax' en 'experience'.

Functieomschrijving

Taxperience is op zoek naar een ervaren belastingadviseur voor versterking van haar nationale adviespraktijk, waarin zowel middelgrote tot grote MKB bedrijven alsook DGA klanten worden bediend. Dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit advisering van directeur-grootaandeelhouders, nationale en internationale (familie)ondernemingen en vermogende particulieren en families. Direct cliëntencontact, een sterk afwisselende werkomgeving qua inhoud variëteit aan werkzaamheden en clientèle, een goed en prikkelend beloningsmodel en meer dan voldoende mogelijkheden voor doorgroei vormen de omgeving van jouw nieuwe carrière als belastingadviseur bij Taxperience.

Wie zoeken wij?

De ideale kandidaat heeft een universitaire achtergrond. Bij voorkeur heeft de ideale kandidaat meer dan 4 jaar ervaring, opgedaan in de setting van een 'Big Four' adviespraktijk of vergelijkbaar. Big Four mag maar is niet nodig. Dit kan ook een middelgroot kantoor zijn met een sterke nationale praktijk. Met een doelgerichte en positief kritische instelling houd je van een mentale uitdaging. Op basis  van een academisch en creatief denkpatroon kan je goed zelfstandig werken en tot adviezen en oplossingen komen. Bij Taxperience krijg je te maken met direct klantencontact, veel eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast zijn er veel doorgroeimogelijkheden en stimuleert Taxperience je fiscale kennisgebieden en interesses.

 

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking of solliciteer direct hieronder en vul je gegevens in. 

Voor vragen kun je contact opnemen met Judith Nijssen via 073 648 89 90 of recruitment@taxperience.nl

 

Upload your application and cv