Neem Contact Op +31 (0) 73 64 88 990
Onze vestigingen 's-Hertogenbosch Amsterdam Moscow
  • linkedin link

HR Medewerker (24-32u)

Taxperience in ’s-Hertogenbosch is momenteel op zoek naar nieuw talent voor de functie van HR Medewerker.  Ben jij een HR professional die graag zelfstandig werkt, die het overzicht behoudt en plezier haalt uit een dynamisch en groeiende organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Professionals

De aanpak van Taxperience vraagt om creativiteit, flexibiliteit, ownership en eigenzinnigheid van haar medewerkers. Om die reden is het team van Taxperience samengesteld uit jonge, enthousiaste fiscale professionals die gewend zijn om buiten de gebaande paden te denken. We spelen in op de wens van de ambitieuze, doelgerichte professional die houdt van een nuchtere en sympathieke werkomgeving. Onze bedrijfscultuur is open, direct en kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur. 

Functie omschrijving

In de rol van HR Medewerker werk je nauw samen met de HR Partner van Taxperience en ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken die  gericht zijn op het personeel. Je verzorgt de in-, door- en uitstroom van personeel. Je krijgt er een kick van om te zorgen dat alle operationele HR processen vlekkeloos verlopen. Gedurende jouw dag maak je contracten en brieven, ondersteun je bij recruitment werkzaamheden en heb je er plezier in om allerlei dingen te doen die helemaal niet in je planning zaten

Je verantwoordelijkheden bestaan o.a. uit:

  • On- en off boarding van collega’s
  • Recruitment werkzaamheden
  • Voorbereiden en begeleiden van jaarlijkse reviewcyclus
  • Beheren van ziek- en herstelmelding en contact met het UWV
  • Verwerken van de salarismutaties
  • Opstellen van arbeidsovereenkomsten en andere officiële documenten

Wie zoeken wij?

De ideale kandidaat heeft bij voorkeur een opleiding op minimaal mbo 4 niveau op gebied van HR of communicatie.  Je hebt zo'n 2 jaar relevante werkervaring op een HR afdeling en bent vaardig in het werken met diverse softwaresystemen zoals Word, Excel en Polaris (of een soortgelijk personeelsinformatiesysteem)

Je kunt zelfstandig werken maar bent ook een teamplayer. Je staat stevig in je schoenen, kan goed prioriteiten stellen en deadlines waarborgen. Je hebt een positieve instelling en dienstverlenende houding.

Taxperience is een authentieke organisatie waar zelfstandigheid, vrijheid en ontwikkeling centraal staan. Door de korte lijnen (zowel intern als extern) kun je je werkzaamheden zelfstandig uitvoeren en jezelf voortdurend ontwikkelen. Daarnaast bieden wij je een mooi salaris, passend bij je leeftijd, opleiding en werkervaring.

Interesse?

Heb je interesse in de vacature of heb je vragen?

 

Neem dan direct contact op met Maurice Schouten, mob 06-11645717 of mail naar recruitment@taxperience.nl.

Upload your application and cv