Neem Contact Op +31 (0) 73 64 88 990
  • linkedin link

Consultant Transfer Pricing

Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar nieuw talent voor de functie van Consultant Transfer Pricing. Vanwege de snelle groei van onze organisatie zoeken wij ter uitbreiding van het huidige team een enthousiaste starter of iemand met 1-2 jaar werkervaring met de ambitie om het vak van Transfer Pricing eigen te maken. Zie jij jezelf deze positie vol passie uitoefenen? We zien graag jouw sollicitatie tegemoet!

De aanpak van Taxperience om creativiteit, flexibiliteit, ownership en eigenzinnigheid van haar medewerkers. Om die reden is het team van Taxperience samengesteld uit jonge, enthousiaste fiscale professionals die gewend zijn om buiten de gebaande paden te denken. Evengoed beschikt het team van Taxperience over tientallen jaren ervaring binnen de fiscale advies- en aangiftepraktijk, veelal opgedaan in een Big4 omgeving. We spelen in op de wens van de ambitieuze, doelgerichte professional die houdt van een nuchtere en sympathieke werkomgeving. Onze bedrijfscultuur is open, direct en kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur. Door de korte lijnen (zowel intern als extern) kun je je werkzaamheden zelfstandig uitvoeren en jezelf voortdurend ontwikkelen.

Functieomschrijving

Als Consultant Transfer Pricing assisteer je een team van Transfer Pricing Specialisten die zich bezig houden met advies ten aanzien van transfer pricing. Denk hierbij aan veranderende bedrijfsprocessen, een integratie als gevolg van een overname of internationale expansie, of advisering omtrent het opzetten van een business- en transfer pricing model. In dat kader vervul je een assisterende rol bij de fiscale planning, de implementatie, het samenstellen van documentatie, en bij begeleiding van boekenonderzoeken en/of overleg met de Belastingdienst. Je bent mede  verantwoordelijk voor diverse projecten, waarbij de aanpak multidisciplinair, inhoudelijk technisch en business gedreven is. Je schuwt het niet om fiscale kansen te signaleren die net buiten je eigen expertise liggen. Vanaf dag één werk je rechtstreeks voor een grote diversiteit aan klanten en krijg je verantwoordelijkheden en ruimte voor eigen initiatief.

Wie zoeken wij?

We zijn opzoek naar een enthousiaste starter die zich het transfer pricing vak helemaal eigen wil maken. Heb jij een universitaire achtergrond op fiscaal of bedrijfseconomisch vlak en heb je affiniteit met advisering en herken jij jezelf in het gestelde profiel? Dan zien we heel graag jouw sollicitatie tegemoet! Uiteraard kun je rekenen op goede training on the job. Vanzelfsprekend zetten we ons in voor jouw persoonlijke groei en gezien de ontwikkelingen op het gebied van transfer pricing verwachten we in de toekomst het team verder uit te kunnen breiden.

Upload your application and cv