Neem Contact Op +31 (0) 73 64 88 990
  • linkedin link

Consultant Tax

Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar nieuw talent voor de functie van ‘Consultant Tax’ met 1-3 jaar werkervaring en met de ambitie door te groeien tot een ervaren generalist. Zie jij jezelf deze positie vol passie uitoefenen? We zien graag jouw sollicitatie tegemoet!

 

De aanpak van Taxperience vraagt om creativiteit, flexibiliteit, ownership en eigenzinnigheid van haar medewerkers. Om die reden is het team van Taxperience samengesteld uit jonge, enthousiaste fiscale professionals die gewend zijn om buiten de gebaande paden te denken. Evengoed beschikt het team van Taxperience over tientallen jaren ervaring binnen de fiscale advies- en aangiftepraktijk, veelal opgedaan in een Big4 omgeving. We spelen in op de wens van de ambitieuze, doelgerichte professional die houdt van een nuchtere en sympathieke werkomgeving. Onze bedrijfscultuur is open, direct en kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur. Door de korte lijnen (zowel intern als extern) kun je je werkzaamheden zelfstandig uitvoeren en jezelf voortdurend ontwikkelen.

Functieomschrijving

Als Consultant Tax werk je op een diversiteit aan nationale en internationale klanten, in nauwe samenwerking met een Director of Manager. Vanaf dag één werk je rechtstreeks voor deze klanten en krijg je verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. Jij houdt je vooral bezig met advieswerkzaamheden voor nationaal- en internationale ondernemingen in het corporate, DGA, en MKB segment. Tot jouw takenpakket kunnen ook werkzaamheden behoren zoals het opstellen van aangiften vennootschaps- en dividendbelasting. Ook ben je nauw betrokken bij de zakelijke en privé ontwikkelingen van de DGA en zorg je voor uitstekende fiscale advisering. Je onderhoudt de contacten met de Belastingdienst en aanverwante stakeholders. Direct cliëntencontact, een sterk afwisselende werkomgeving qua inhoud variëteit aan werkzaamheden en clientèle, een goed en prikkelend beloningsmodel en meer dan voldoende mogelijkheden voor doorgroei vormen de omgeving van jouw nieuwe carrière als consultant bij Taxperience.

 

Wie zoeken wij?

De ideale kandidaat voldoet aan de volgende functie-eisen:

  • Universitaire achtergrond met een academisch en creatief denkpatroon
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrift;
  • Goede beheersing van MS Office applicaties (Word, Excel en PowerPoint);
  • Je bent analytisch, leergierig, ambitieus, klantgericht en resultaatgericht;
  • Je kunt goed in een team werken en je bent communicatief sterk.

Interesse?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking of solliciteer direct hieronder en vul je gegevens in. Voor vragen kun je contact opnemen met Dennis Gosselin via +31650125710 of HR@taxperience.nl

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Upload your application and cv