Neem Contact Op +31 (0) 73 64 88 990
  • linkedin link
  • twitter link

Consultant Indirect Tax

Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een talentvolle en ervaren Consultant Indirect Tax. Vanwege de snelle groei van onze nationale en internationale btw-adviespraktijk zoeken wij ter uitbreiding van het huidige team een enthousiaste, ambitieuze en doortastende nieuwe collega. Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder!

 

We spelen in op de wens van de ambitieuze, doelgerichte professional die houdt van een nuchtere en sympathieke werkomgeving. Met een uitgebreide en hard groeiende klantenportefeuille in zowel binnen- als buitenland zijn er continu inhoudelijke uitdagingen te vinden en werk je in een gelijkgestemd team.

 

Functieomschrijving

Als Consultant Indirect Tax ben je onderdeel van de btw-adviesgroep. De btw-adviesgroep is een jong en dynamisch team en adviseert een gevarieerde klantenkring bestaande uit Nederlandse MKB+ bedrijven en grote (buitenlandse) multinationals op het gebied van de btw en douane. Daarnaast begeleidt je Junior Consultants, bijvoorbeeld in het opstellen en indienen van btw-aangiften voor onze cliënten. De combinatie tussen advisering en aangiftewerkzaamheden staat garant voor uitdagend en afwisselend werk op internationaal niveau. Onze bedrijfscultuur is open, direct en kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur. Door de korte lijnen (zowel in- als extern) kun je je werkzaamheden zelfstandig uitvoeren en jezelf voortdurend ontwikkelen.

Als Consultant Indirect Tax werk je op een diversiteit aan nationale en internationale klanten, in nauwe samenwerking met een director of manager. Vanaf dag één werk je rechtstreeks voor deze klanten en krijg je verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. Onze aanpak is multidisciplinair, inhoudelijk en business gedreven.  

 

Wie zoeken wij?

Als ideale Consultant Indirect Tax heb je een afgeronde studie Fiscaal Recht of Fiscale Economie en minimaal 3-5 jaar ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur opgedaan bij een Big4 organisatie of in de advocatuur. Ook het consultancy vak is jou op het lijf geschreven. Daarnaast kijk je er naar uit om in een ondernemende en energieke omgeving, met meer dan voldoende ruimte voor eigen initiatief het beste eruit te halen voor onze cliënten!

 

Functie-eisen 

  • Afgestudeerd WO Fiscaal Recht of Fiscale Economie;
  • 3-5 jaar relevante werkervaring;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrift;
  • Hoge mate van intellectuele nieuwsgierigheid;
  • Je bent analytisch, gedreven, ambitieus, kwaliteit- en resultaatgericht;
  • Je bent een teamplayer en communicatief sterk.

 

 

Interesse?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking of solliciteer direct hieronder en vul je gegevens in. Voor vragen kun je contact opnemen met Maurice Schouten via +31611645717 of HR@taxperience.nl

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Upload your application and cv