Neem Contact Op +31 (0) 73 64 88 990
Onze vestigingen 's-Hertogenbosch Amsterdam Moscow
  • linkedin link

Adviseur btw praktijk

Voor onze internationale btw-groep zijn wij op zoek naar een adviseur voor de btw praktijk. Vanwege de snelle groei van onze organisatie zoeken wij ter uitbreiding van het huidige team een enthousiaste, ambitieuze en doortastende nieuwe collega. Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder!

Taxperience is een bijzonder veelzijdige organisatie. Het is van origine een fiscale dienstverlener, uitgebreid met business lines als Corporate Finance, Tax Technology en Interim Solutions. Cross selling, ondernemerschap en modern management zorgen voor een uitstekende werksfeer en marktpositie.

De aanpak van Taxperience vraagt om creativiteit, flexibiliteit, ownership en eigenzinnigheid van haar medewerkers. Om die reden is het team van Taxperience samengesteld uit jonge, enthousiaste fiscale professionals die gewend zijn om buiten de gebaande paden te denken. Het team beschikt over jarenlange ervaring binnen de fiscale advies- en aangiftepraktijk, veelal opgedaan in een Big-4 omgeving. We spelen in op de wens van de ambitieuze, doelgerichte professional die houdt van een nuchtere en sympathieke werkomgeving. Onze bedrijfscultuur is open, direct en kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur. Door de korte lijnen - zowel intern als extern - kan je jouw werkzaamheden zelfstandig uitvoeren en jezelf voortdurend blijven ontwikkelen.

Functieomschrijving

Je bent onderdeel van de btw-groep. De btw-groep is een jong en dynamisch team en adviseert een gevarieerde klantenkring; bestaande uit start-ups, Nederlandse MKB+ bedrijven en grote (buitenlandse) multinationals op het gebied van de btw en douane.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor - vaak grensoverschrijdende - projecten, waarbij de aanpak multidisciplinair, vaktechnisch en business gedreven is. Je werkt intensief samen met ons internationaal btw-netwerk en je schuwt het daarnaast niet om fiscale kansen te signaleren die net buiten je eigen expertise liggen. Als onderdeel van je werkzaamheden begeleid je de junior fiscalisten in het team. Daarnaast werk je voor een diversiteit aan nationale en internationale klanten, in nauwe samenwerking met een director of partner. Vanaf dag één werk je rechtstreeks voor deze klanten en krijg je verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief.

Wie zoeken wij?

De ideale kandidaat heeft een afgeronde studie Fiscaal Recht of Fiscale Economie en minimaal 4 jaar ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur opgedaan bij een Big-4 organisatie of in de advocatuur. Het consultancy vak is jou op het lijf geschreven. Daarnaast kijk je er naar uit om, in een ondernemende, uitdagende, energieke omgeving en met meer dan voldoende ruimte voor eigen initiatief, het beste eruit te halen voor onze cliënten!

Functie-eisen 

  • Afgestudeerd WO Fiscaal Recht of Fiscale Economie;
  • 4 jaar relevante werkervaring;
  • Goede beheersing van de fiscale vaktechniek;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrift;
  • Hoge mate van intellectuele nieuwsgierigheid;
  • Je bent analytisch, gedreven, ambitieus, kwaliteit- en resultaatgericht;
  • Je bent een teamplayer, klantgericht en communicatief sterk.

Interesse?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking of solliciteer direct hieronder en vul je gegevens in. Voor vragen kun je contact opnemen met Maurice Schouten via +31611645717 of HR@taxperience.nl

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Upload your application and cv