Contact Us +31 (0) 73 64 88 990
  • linkedin link

Consultant Interim Tax

Business developer, recruiter, business partner, HR-adviseur: jij bent het allemaal. Bij Taxperience Interim Solutions houd jij van A tot Z de regie!

Taxperience Interim Solutions is een recruitment onderneming die deel uit maakt van Taxperience, een internationaal opererend fiscaal adviesbureau met meer dan 40 bevriende partner kantoren wereldwijd. We bemiddelen al ruim tien jaar landelijk interim tax en finance professionals bij grote, internationaal opererende opdrachtgevers. Door onze nauwe samenwerking met Taxperience ontstaat er een unieke situatie tussen collega’s waardoor je continu geprikkeld wordt. Cross selling, ondernemerschap en modern management zorgen bovendien voor een goede werksfeer en marktpositie.

 

Job specificaties

Als Consultant Interim Tax werk je vanuit het kantoor in ‘s-Hertogenbosch en ben je mede verantwoordelijk voor de verdere groei van de interim dienstverlening. Samen met een klein team van Senior Consultants zorg je voor nieuwe opdrachten, nieuwe kandidaten en het plaatsen van interim professionals. In de afgelopen jaren is ons netwerk aan kandidaten sterk gegroeid en nemen wij een rol in als carrièrecoach om de persoonlijke groei ambities van onze kandidaten waar te maken. Daarnaast breidt je je eigen netwerk uit en zorgt voor nieuwe business. Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces; van het goed inventariseren van de wensen van zowel klant als kandidaat tot het in orde maken van de contractuele overeenkomst. Eenmaal up and running ben jij verantwoordelijk voor jouw eigen portefeuille en de uitbreiding hiervan.

Om deze rol goed te kunnen vervullen heb je een sterk empathisch vermogen, ben je oplossingsgericht en proactief. Je hebt doorzettingsvermogen en je kunt op strategisch niveau meedenken, zowel met jouw klant als met Taxperience als organisatie. Oftewel je bent een echte business partner. Je bent bekend met verkoop processen en je hebt een relevante ‘proven track record’. Het liefst ben je al bekend met de recruitment wereld en heb je kennis van de cultuur van internationaal zaken doen / benaderen van internationaal opererende bedrijven. Je bent verder:

 

Functie-eisen:

 HBO / Universitair geschoold;

 Minimaal 4 jaar ervaring in B-to-B sales / recruitment omgeving;

 Ervaring met het opbouwen van een eigen klantenportefeuille;

 Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;

 Verstand van / ervaring met financiële en/of fiscale processen is een pré.

 Commercieel gedreven, vasthoudend en je denkt in kansen;

 Een goede ‘communicator’ en weet hoe je een prospect en klant kan benaderen;

 Oplossingsgericht, durft knopen door te hakken voor jouw klanten, zowel interne als externe;

 Je bent planmatig sterk en strategisch inzicht.


Ons aanbod:

Je komt in een volwassen team wat bestaat uit een mooie mix aan kennis en expertise op het gebied van recruitment, business development en inhoudelijk sterk in tax en finance. Een divers, ambitieus en zeer complementair team met een collectief doel voor ogen.

Een salaris tussen €3500,- en € 4500,-, afhankelijk van achtergrond en ervaring, op basis van een 40 urige werkweek.

  • 25 vakantiedagen en veel ruimte en vrijheid tot ondernemen en persoonlijke ontwikkeling.
  • We bieden een lease auto en bonus voor zowel individueel alsook collectief resultaat.

Geïnteresseerd?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking of solliciteer direct hieronder en vul je gegevens in. Voor vragen kun je contact opnemen met Jeroen Kox via +31615656302 of jeroen@taxperience.nl.

Upload your application and cv