Contact Us +31 (0) 73 64 88 990
  • linkedin link

Manager Tax, internationale praktijk

Taxperience in ’s-Hertogenbosch is momenteel op zoek naar nieuw talent voor de functie van Manager Tax voor succesvolle ondernemers in het middensegment. Vanwege harde groei van de internationale praktijk zijn wij op zoek naar een zelfstandige en doortastende nieuwe collega.

Ben jij de ervaren professional met passie voor internationaal opererende bedrijven? Houd je van de dynamiek en is het jouw doel hen van zo goed mogelijk advies te voorzien en op een persoonlijke wijze partner te zijn in bij hun fiscale vraagstukken? Wij zien graag zo spoedig mogelijk jouw sollicitatie tegemoet!

Taxperience is een bijzonder veelzijdige organisatie. Het is van origine een fiscale dienstverlener die onderdeel uitmaakt van het internationale Andersen netwerk. Met business lines als Legal, Finance, IT en Interim Solutions is een unieke situatie ontstaan. Cross selling, ondernemerschap en modern management zorgen voor  een goede werksfeer en marktpositie.

We spelen in op de wens van de ambitieuze, doelgerichte professional die houdt van een nuchtere en sympathieke werkomgeving. Met een uitgebreide en hard groeiende klantenportefeuille zijn er continu inhoudelijke uitdagingen te vinden en werk je in een gelijkgestemd  team. Er zijn korte communicatielijnen en er is veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid.

 

Wie zoeken wij?

In de Internationale praktijk houden we ons bezig met een dynamische portefeuille, bestaande uit interessante internationale MKB spelers en beursgenoteerde organisaties.  Je houdt je vanuit fiscaal oogpunt bezig met de groei van je klanten, de planning en het mogelijk maken van verdere internationalisering.

Je krijgt tijdens deze processen veel eigen verantwoordelijkheid en onderhoudt direct klantcontact. In afstemming met andere professionals kom je tot de juiste adviezen en zorg je voor uitstekende fiscale advisering.

 

Wie zoeken wij?

Je hebt een universitaire achtergrond en je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol in bij voorkeur een Big 4 omgeving. Met een doelgerichte en positief kritische  instelling houd je van een mentale uitdaging. Op basis  van een academisch en creatief denkpatroon kan je goed zelfstandig werken en tot adviezen en oplossingen komen. Bij Taxperience krijg je te maken met direct klantencontact, veel eigen verantwoordelijkheid, een sterk afwisselende werkomgeving qua inhoud en variëteit aan werkzaamheden en clientèle. Daarnaast zijn er veel doorgroeimogelijkheden en stimuleert Taxperience je fiscale kennisgebieden en interesses verder te ontwikkelen.

Interesse?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking of solliciteer direct hieronder en vul je gegevens in. Voor vragen kun je contact opnemen met Judith Nijssen via +31650201164 of recruitment@taxperience.nl

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Upload your application and cv