Contact Us +31 (0) 73 64 88 990
  • linkedin link

Assistent Accountant

Taxperience is op zoek naar nieuw talent voor de functie van ‘Assistent Accountant’ voor onze service line Financial Advisory & Accounting Services. Ben jij die professional die op zoek is naar een mooie functie binnen een nuchtere, hard groeiende en uitdagende omgeving en sluit je goed aan op het profiel?

Taxperience is gestart met de opbouw van de nieuwe service line ‘Financial Advisory & Accounting Services’. Deze nieuwe activiteit richt zich op het verstrekken van goede financiële informatie en het optimaliseren van (interne) financiële processen. Vanwege de succesvolle ontwikkelingen de afgelopen maanden zijn wij op zoek naar uitbreiding voor ons team.

Financial Advisory & Accounting Services richt zich op het samenstellen van jaarrekeningen, het inrichten en doorlichten van administraties en administratieve organisaties, het voorbereiden van accountantscontrole en het assisteren bij het verrichten van due diligence onderzoeken. Het past in onze visie en ambitie om iedere activiteit te laten groeien en een team op te zetten. We zijn ruim 12 jaar geleden met drie fiscalisten begonnen en inmiddels zijn we met zo’n 70 collega’s actief op het gebied van tax, corporate finance, recruitment services, IT en inmiddels dus ook Financial Advisory & Accounting Services. Wij zijn alles behalve standaard door onze mensen, onze aanpak en onze kwaliteit.

 

Functieomschrijving

In de functie van Assistent Accountant –richt je je in eerste instantie op het samenstellen van jaarrekeningen (COS4410 – samenstellingsopdrachten). Dit zijn zowel Nederlandse als Engelstalige jaarrekeningen omdat wij zowel voor nationale als voor internationale opdrachtgevers werken. Deze opdrachten voer je uit samen met en onder verantwoordelijkheid van een registeraccountant. We verwachten dat je circa 2-5 jaar werkervaring hebt opgedaan bij een accountantskantoor. Je bent ondernemend en leergierig. Wij gebruiken Caseware-software, dus als je daar ervaren mee bent is dat een pré. Het spreekt voor zich dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt, zowel mondeling als schriftelijk (Nederlands en Engels).

Afhankelijk van je interesse en ambitie kun je al snel bij andere opdrachten worden betrokken. En omdat Financial Advisory & Accounting Services een relatief nieuwe activiteit is staan we open voor jouw input en goede ideeën om te blijven verbeteren.

Je standplaats wordt ons kantoor in ’s-Hertogenbosch maar je werkzaamheden verricht je ook bij onze cliënten. Uiteraard kun je rekenen op goede training on the job. En we doen natuurlijk ons best om het team verder te laten groeien; zowel persoonlijk als in aantal collega’s.

 

Interesse?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking of solliciteer direct hieronder en vul je gegevens in. Voor vragen kun je contact opnemen met Judith Nijssen via +31650201164 of recruitment@taxperience.nl

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Upload your application and cv