Contact Us +31 (0) 73 64 88 990
 • linkedin link
 • twitter link

Are you ready for the next step in your career?

We are

always on the lookout

Taxperience's approach demands creativity, flexibility, and out-of-the box thinking. Therefore our team consists of young, eager professionals who are used to go beyond the beaten path. Are you looking for a tax, financial or legal position with plenty room for well-supported self-development and client ownership? Taxperience offers a commensurate package of remuneration and benefits, providing a work environment full of challenges and without limitation of any kind.

Are you interested in pursuing a career at Taxperience?
Upload your CV or check out the job postings below.

 

Taxperience is always hiring

 • Assistent Finance Manager

  Taxperience groeit hard. De financiële administratie en processen - van de inmiddels 10 verschillende entiteiten- worden complexer, uitdagender en intensiever. Om deze reden zijn wij voor onze hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch op zoek naar een fulltime Assistent Finance Manager (40 uur per week). Samen met de Finance Manager zorg je voor de juiste uitvoering van de financiële administratie. Met veel eigen verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en groeiperspectief is deze functie de uitdaging voor de komende jaren.

  Pas jij bij een (zeer) dynamische organisatie met enthousiaste collega’s en een mooi groei perspectief?

  We zien graag zo spoedig mogelijk jouw sollicitatie tegemoet!

  More
 • Consultant Indirect Tax

  Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een talentvolle en ervaren Consultant Indirect Tax. Vanwege de snelle groei van onze nationale en internationale btw-adviespraktijk zoeken wij ter uitbreiding van het huidige team een enthousiaste, ambitieuze en doortastende nieuwe collega. Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder!

  More
 • Junior Fiscalist

  Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar nieuw talent voor de functie van ‘Junior Fiscalist’. Vanwege de snelle groei van onze organisatie zoeken wij ter uitbreiding van het huidige team een enthousiaste starter of iemand met 1-3 jaar werkervaring met de ambitie door te groeien tot een ervaren generalist. Zie jij jezelf deze positie vol passie uitoefenen? We zien graag jouw sollicitatie tegemoet!

   

  More
 • Tax Compliance (senior) Manager

  Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een talentvolle Tax Compliance (senior) Manager met 8 tot 12 jaar ervaring. Zoek jij een uitdagende baan in een snelgroeiende organisatie waarin je veel verantwoordelijkheden krijgt en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen? Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder!

  More
 • Tax Compliance (senior) Medewerker

  Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een talentvolle Tax Compliance (senior) Medewerker met 3 tot 7 jaar ervaring. Zoek jij een uitdagende baan in een snelgroeiende organisatie waarin je veel verantwoordelijkheden krijgt en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen? Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder!

  More
 • Junior Consultant Indirect Tax

  Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij momenteel op zoek naar nieuw talent voor de functie van Junior Consultant Indirect Tax. Vanwege de snelle groei van onze nationale en internationale btw-adviespraktijk zoeken wij een enthousiaste, ambitieuze en doortastende nieuwe collega. Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder!

   

   

  More
 • Transfer Pricing Specialist, kantoor ’s-Hertogenbosch

  Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een talentvolle en ervaren Transfer Pricing Specialist. Vanwege de snelle groei van onze organisatie zoeken wij ter uitbreiding van het huidige team een enthousiaste, ambitieuze en doortastende nieuwe collega. Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder! We zien graag jouw sollicitatie tegemoet!

  More
 • Junior Transfer Pricing Specialist, kantoor ‘s-Hertogenbosch

  Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar nieuw talent voor de functie van ‘Junior Transfer Pricing Specialist’. Vanwege de snelle groei van onze organisatie zoeken wij ter uitbreiding van het huidige team een enthousiaste starter of iemand met 1-2 jaar werkervaring met de ambitie om het vak van Transfer Pricing eigen te maken. Zie jij jezelf deze positie vol passie uitoefenen? We zien graag jouw sollicitatie tegemoet!

  More
 • Tax Advisor standplaats Amsterdam

  Taxperience Amsterdam is momenteel op zoek naar nieuw talent voor de functie van ‘Tax Advisor’.  Ben jij de ervaren professional die zich als generalist verder wil ontwikkelen? Hou je van dynamiek en is het jouw doel de cliënt van zo goed mogelijk advies te voorzien en daarnaast op een persoonlijke wijze partner te zijn bij hun fiscale vraagstukken?

  More
 • Ervaren Belastingadviseur DGA praktijk

  Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een talentvolle en ervaren Belastingadviseur’ voor succesvolle ondernemers in de DGA praktijk. Vanwege de snelle groei van onze DGA-adviespraktijk zoeken wij ter uitbreiding van het huidige team een doortastende en zelfstandige nieuwe collega. Ben jij de ervaren professional en is het jouw passie cliënten te voorzien van zo goed mogelijk advies en op een persoonlijke wijze partner te zijn bij hun fiscale vraagstukken? Wij zien graag zo spoedig mogelijk jouw sollicitatie tegemoet!

  More
 • Internship

  De aanpak van Taxperience vraagt om creativiteit, flexibiliteit, ownership en eigenzinnigheid van haar medewerkers. Om die reden is het team van Taxperience  samengesteld uit jonge, enthousiaste fiscale professionals die gewend zijn om buiten de gebaande paden te denken. Evengoed beschikt het tax team van Taxperience over tientallen jaren ervaring binnen de fiscale advies- en aangiftepraktijk, veelal opgedaan in een Big4 omgeving. We spelen in op de wens van de ambitieuze, doelgerichte professional die houdt van een nuchtere en sympathieke werkomgeving. Onze bedrijfscultuur is open, direct en kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur met korte lijnen.

  More

The right person at the right time:

Taxperience Interim Solutions 

Organizations and companies sometimes need additional support. Taxperience fills this need by supplying experienced interim professionals. You have a ‘Not So Standard’ approach of the market? You know all about tax and/or finance? Your knowledge and expertise is backed by a rich experience in the field? Challenges and diversification appeal to you? Then Taxperience will gladly welcome you as interim professional. Being an interim professional doesn’t mean you are on your own. We act as your all-round sparring partner to give you all necessary practical support.

Your taxperienced

career team

 • Gaudelaine Tiessen

  Gaudelaine Tiessen

  Business Development Manager

 • Dennis Gosselin

  Dennis Gosselin

  Business Development Manager

 • Diederik Hauser

  Diederik Hauser

  Tax Partner