Contact Us +31 (0) 73 64 88 990
 • linkedin link

Are you ready for the next step in your career?

We are

always on the lookout

Taxperience's approach demands creativity, flexibility, and out-of-the box thinking. Therefore our team consists of young, eager professionals who are used to go beyond the beaten path. Are you looking for a tax, financial or legal position with plenty room for well-supported self-development and client ownership? Taxperience offers a commensurate package of remuneration and benefits, providing a work environment full of challenges and without limitation of any kind.

Are you interested in pursuing a career at Taxperience?
Upload your CV or check out the job postings below.

 

Taxperience is always hiring

 • Manager Tax

  Taxperience is een dynamisch belastingadvieskantoor met een gedegen reputatie in de markt. Taxperience adviseert stellig en sturend, gevolgd door constructieve support bij daadwerkelijke implementatie. Hierbij maakt Taxperience geen onderscheid tussen een internationaal opererend concern, een MKB bedrijf, een start-up of een particuliere belastingplichtige. Voor Taxperience is iedere cliënt een "preferred customer".

   

  More
 • Risk & Compliance officer

  De fiscale dienstverlening wordt in toenemende mate geconfronteerd met risk en compliance druk, waaronder Wwft, DAC6 en AVG. In aanvulling op het huidige team van professionals zijn wij op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze en doortastende Risk & Compliance officer. Word jij gedreven door het opzetten, beheersen en verbeteren van interne processen op het gebied van Risk & Compliance; en heb je oog voor detail?

  Herken je je in dit profiel? Lees dan snel verder…

  More
 • Adviseur btw praktijk

  Voor onze internationale btw-groep zijn wij op zoek naar een adviseur voor de btw praktijk. Vanwege de snelle groei van onze organisatie zoeken wij ter uitbreiding van het huidige team een enthousiaste, ambitieuze en doortastende nieuwe collega. Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder!

  More
 • Medewerker Tax Compliance praktijk

  Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een talentvolle medewerker voor de Tax Compliance praktijk met minimaal 3 jaar ervaring. Zoek jij een uitdagende baan in een snelgroeiende organisatie waarin je veel verantwoordelijkheden krijgt en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen? Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder!

  More
 • Manager Tax, kantoor Amsterdam

  Taxperience Amsterdam is momenteel op zoek naar nieuw talent voor de functie van ‘Manager Tax’.  Ben jij de ervaren professional die zich als generalist verder wil ontwikkelen? Hou je van dynamiek en is het jouw doel de cliënt van zo goed mogelijk advies te voorzien en daarnaast op een persoonlijke wijze partner te zijn bij hun fiscale vraagstukken?

  More
 • Manager Tax, dga praktijk

  Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een talentvolle en ervaren `Manager Tax’ voor succesvolle ondernemers in de DGA praktijk. Vanwege de snelle groei van onze DGA-adviespraktijk zoeken wij ter uitbreiding van het huidige team een doortastende en zelfstandige nieuwe collega. Ben jij de ervaren professional en is het jouw passie cliënten te voorzien van zo goed mogelijk advies en op een persoonlijke wijze partner te zijn bij hun fiscale vraagstukken? Wij zien graag zo spoedig mogelijk jouw sollicitatie tegemoet!

  More
 • Manager Tax, internationale praktijk

  Taxperience in ’s-Hertogenbosch is momenteel op zoek naar nieuw talent voor de functie van Manager Tax voor succesvolle ondernemers in het middensegment. Vanwege harde groei van de internationale praktijk zijn wij op zoek naar een zelfstandige en doortastende nieuwe collega.

  More
 • Internship - Werkstudent, kantoor 's-Hertogenbosch

  De aanpak van Taxperience vraagt om creativiteit, flexibiliteit, ownership en eigenzinnigheid van haar medewerkers. Om die reden is het team van Taxperience  samengesteld uit jonge, enthousiaste fiscale professionals die gewend zijn om buiten de gebaande paden te denken. Evengoed beschikt het tax team van Taxperience over tientallen jaren ervaring binnen de fiscale advies- en aangiftepraktijk, veelal opgedaan in een Big4 omgeving. We spelen in op de wens van de ambitieuze, doelgerichte professional die houdt van een nuchtere en sympathieke werkomgeving. Onze bedrijfscultuur is open, direct en kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur met korte lijnen.

   

  More

The right person at the right time:

Taxperience Interim Solutions 

Organizations and companies sometimes need additional support. Taxperience fills this need by supplying experienced interim professionals. You have a ‘Not So Standard’ approach of the market? You know all about tax and/or finance? Your knowledge and expertise is backed by a rich experience in the field? Challenges and diversification appeal to you? Then Taxperience will gladly welcome you as interim professional. Being an interim professional doesn’t mean you are on your own. We act as your all-round sparring partner to give you all necessary practical support.

Your taxperienced

career team

 • Judith Nijssen

  Judith Nijssen

  Human Recource Support

 • Maurice Schouten

  Maurice Schouten

  Partner