Contact Us +31 (0) 73 64 88 990
 • linkedin link
 • twitter link

Are you ready for the next step in your career?

We are

always on the lookout

Taxperience's approach demands creativity, flexibility, and out-of-the box thinking. Therefore our team consists of young, eager professionals who are used to go beyond the beaten path. Are you looking for a tax, financial or legal position with plenty room for well-supported self-development and client ownership? Taxperience offers a commensurate package of remuneration and benefits, providing a work environment full of challenges and without limitation of any kind.

Are you interested in pursuing a career at Taxperience?
Upload your CV or check out the job postings below.

 

Taxperience is always hiring

 • BTW Manager

  Voor onze internationale btw-groep zijn wij op zoek naar een ervaren BTW Manager. Vanwege de snelle groei van onze organisatie zoeken wij ter uitbreiding van het huidige team een enthousiaste, ambitieuze en doortastende nieuwe collega. Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder!

  More
 • Tax Compliance Manager

  Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een talentvolle Tax Compliance Manager met minimaal 5 jaar ervaring. Zoek jij een uitdagende baan in een snelgroeiende organisatie waarin je veel verantwoordelijkheden krijgt en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen? Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder!

  More
 • BTW Consultant

  Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij momenteel op zoek naar nieuw talent voor de functie van BTW Consultant. Vanwege de snelle groei van onze nationale en internationale btw-adviespraktijk zoeken wij een enthousiaste, ambitieuze en doortastende nieuwe collega. Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder!

   

   

  More
 • Kandidaat-notaris ondernemingsrecht

  Voor ons snel groeiend notariaat in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar nieuw talent in de functie van "kandidaat-notaris ondernemingsrecht", bij voorkeur met 2 tot 5 jaar werkervaring. Heb jij de juiste ervaring en wil je werken in een jong en dynamisch team met veel toekomstperspectief? Is het jouw doel de cliënt van zo goed mogelijk (juridisch) advies en stukken te voorzien en daarnaast op een geheel eigen persoonlijke wijze partner te zijn bij hun juridische vraagstukken?

  Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

  More
 • Transfer Pricing Manager

  Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een talentvolle en ervaren Transfer Pricing Manager. Vanwege de snelle groei van onze organisatie zoeken wij ter uitbreiding van het huidige team een enthousiaste, ambitieuze en doortastende nieuwe collega. Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder! We zien graag jouw sollicitatie tegemoet!

  More
 • Tax Manager standplaats Amsterdam

  Taxperience Amsterdam is momenteel op zoek naar nieuw talent voor de functie van ‘Tax Manager’.  Ben jij de ervaren professional die zich als generalist verder wil ontwikkelen? Hou je van dynamiek en is het jouw doel de cliënt van zo goed mogelijk advies te voorzien en daarnaast op een persoonlijke wijze partner te zijn bij hun fiscale vraagstukken?

  More
 • Tax Manager DGA praktijk

  Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een talentvolle en ervaren Tax Manager’ voor succesvolle ondernemers in de DGA praktijk. Vanwege de snelle groei van onze DGA-adviespraktijk zoeken wij ter uitbreiding van het huidige team een doortastende en zelfstandige nieuwe collega. Ben jij de ervaren professional en is het jouw passie cliënten te voorzien van zo goed mogelijk advies en op een persoonlijke wijze partner te zijn bij hun fiscale vraagstukken? Wij zien graag zo spoedig mogelijk jouw sollicitatie tegemoet!

  More
 • Tax Manager Internationale praktijk

  Taxperience in ’s-Hertogenbosch is momenteel op zoek naar nieuw talent voor de functie van Tax Manager voor succesvolle ondernemers in het middensegment. Vanwege harde groei van de  Internationale praktijk zijn wij op zoek naar een zelfstandige en doortastende nieuwe collega.

  More
 • Assistent Accountant

  Taxperience is op zoek naar nieuw talent voor de functie van ‘Assistent Accountant’ voor onze service line Financial Advisory & Accounting Services. Ben jij die professional die op zoek is naar een mooie functie binnen een nuchtere, hard groeiende en uitdagende omgeving en sluit je goed aan op het profiel?

  More
 • Paralegal

  Voor ons snel groeiend notariaat in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar nieuw talent in de functie van "paralegal", bij voorkeur met minimaal 5 jaar werkervaring. Heb jij de juiste ervaring en wil je werken in een jong en dynamisch team met veel toekomstperspectief? Is het jouw doel de cliënt van zo goed mogelijk (juridisch) advies en stukken te voorzien en daarnaast op een geheel eigen persoonlijke wijze partner te zijn bij hun juridische vraagstukken?

  Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

  More
 • Transfer Pricing Consultant

  Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar nieuw talent voor de functie van Transfer Pricing Consultant. Vanwege de snelle groei van onze organisatie zoeken wij ter uitbreiding van het huidige team een enthousiaste starter of iemand met 1-2 jaar werkervaring met de ambitie om het vak van Transfer Pricing eigen te maken. Zie jij jezelf deze positie vol passie uitoefenen? We zien graag jouw sollicitatie tegemoet!

  More

The right person at the right time:

Taxperience Interim Solutions 

Organizations and companies sometimes need additional support. Taxperience fills this need by supplying experienced interim professionals. You have a ‘Not So Standard’ approach of the market? You know all about tax and/or finance? Your knowledge and expertise is backed by a rich experience in the field? Challenges and diversification appeal to you? Then Taxperience will gladly welcome you as interim professional. Being an interim professional doesn’t mean you are on your own. We act as your all-round sparring partner to give you all necessary practical support.

Your taxperienced

career team

 • Gaudelaine Tiessen

  Gaudelaine Tiessen

  Business Development Manager

 • Dennis Gosselin

  Dennis Gosselin

  Business Development Manager

 • Diederik Hauser

  Diederik Hauser

  Tax Partner