Contact Us +31 (0) 73 64 88 990
 • linkedin link

Are you ready for the next step in your career?

We are

always on the lookout

Taxperience's approach demands creativity, flexibility, and out-of-the box thinking. Therefore our team consists of young, eager professionals who are used to go beyond the beaten path. Are you looking for a tax, financial or legal position with plenty room for well-supported self-development and client ownership? Taxperience offers a commensurate package of remuneration and benefits, providing a work environment full of challenges and without limitation of any kind.

Are you interested in pursuing a career at Taxperience?
Upload your CV or check out the job postings below.

 

Taxperience is always hiring

 • Notarieel medewerker (24-40 uur)

  Voor Taxperience Notary Services in Den Bosch zijn wij op zoek naar een notarieel medewerker met affiniteit voor onroerend goed en/of ondernemingsrecht. Het notariaat is een serviceline van de Taxperience familie en in 2022 opgericht. Onder leiding van notaris Theo de Bie wordt het team uitgebreid om ambities verder vorm te geven en nationale en internationale klanten te bedienen. Taxperience is 17 jaar geleden ontstaan als belastingadvieskantoor en we zijn inmiddels met ruim 50 collega’s actief op het gebied van tax, corporate finance, notary services, human capital, recruitment services en IT technology.

  More
 • Senior Associate Transfer Pricing

  Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar nieuw talent voor de functie van Consultant Transfer Pricing. Vanwege de snelle groei van onze organisatie zoeken wij ter uitbreiding van het huidige team een enthousiaste starter of iemand met 1-2 jaar werkervaring met de ambitie om het vak van Transfer Pricing eigen te maken. Zie jij jezelf deze positie vol passie uitoefenen? We zien graag jouw sollicitatie tegemoet!

  More
 • Transfer Pricing Manager

  Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een talentvolle en ervaren Manager Transfer Pricing . Vanwege de snelle groei van onze organisatie zoeken wij ter uitbreiding van het huidige team een enthousiaste, ambitieuze en doortastende nieuwe collega. Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder! We zien graag jouw sollicitatie tegemoet!

  More
 • Medewerker Tax Compliance praktijk

  Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een talentvolle medewerker voor de Tax Compliance praktijk met minimaal 3 jaar ervaring. Zoek jij een uitdagende baan in een snelgroeiende organisatie waarin je veel verantwoordelijkheden krijgt en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen? Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder!

  More
 • Manager Tax, kantoor Amsterdam

  Taxperience Amsterdam is momenteel op zoek naar nieuw talent voor de functie van ‘Manager Tax’.  Ben jij de ervaren professional die zich als generalist verder wil ontwikkelen? Hou je van dynamiek en is het jouw doel de cliënt van zo goed mogelijk advies te voorzien en daarnaast op een persoonlijke wijze partner te zijn bij hun fiscale vraagstukken?

  More
 • Manager Tax, internationale praktijk

  Taxperience in ’s-Hertogenbosch is momenteel op zoek naar nieuw talent voor de functie van Manager Tax voor succesvolle ondernemers in het middensegment. Vanwege harde groei van de internationale praktijk zijn wij op zoek naar een zelfstandige en doortastende nieuwe collega.

  More
 • Finance professional(s) (24-40 UUR)

  Voor Taxperience Financial Accounting & Advisory Services (FAAS) in ’s-Hertogenbosch en/of Amsterdam zijn wij op zoek naar een of twee finance professional(s) ter versterking van ons team. FAAS is de serviceline van de Taxperience familie die voor haar relaties financiële administraties verzorgt, jaarrekeningen samenstelt en overige non-audit assurance werkzaamheden verricht.

  More
 • Internship - Werkstudent, kantoor 's-Hertogenbosch

  De aanpak van Taxperience vraagt om creativiteit, flexibiliteit, ownership en eigenzinnigheid van haar medewerkers. Om die reden is het team van Taxperience  samengesteld uit jonge, enthousiaste fiscale professionals die gewend zijn om buiten de gebaande paden te denken. Evengoed beschikt het tax team van Taxperience over tientallen jaren ervaring binnen de fiscale advies- en aangiftepraktijk, veelal opgedaan in een Big4 omgeving. We spelen in op de wens van de ambitieuze, doelgerichte professional die houdt van een nuchtere en sympathieke werkomgeving. Onze bedrijfscultuur is open, direct en kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur met korte lijnen.

   

  More
 • Consultant Interim Tax

  Business developer, recruiter, business partner, HR-adviseur: jij bent het allemaal. Bij Taxperience Interim Solutions houd jij van A tot Z de regie!

  Taxperience Interim Solutions is een recruitment onderneming die deel uit maakt van Taxperience, een internationaal opererend fiscaal adviesbureau met meer dan 40 bevriende partner kantoren wereldwijd. We bemiddelen al ruim tien jaar landelijk interim tax en finance professionals bij grote, internationaal opererende opdrachtgevers. Door onze nauwe samenwerking met Taxperience ontstaat er een unieke situatie tussen collega’s waardoor je continu geprikkeld wordt. Cross selling, ondernemerschap en modern management zorgen bovendien voor een goede werksfeer en marktpositie.

  More
 • Recruiter

  De laatste Jaren is Taxperience Interim Solutions steeds meer aan het innoveren en groeien. Deze groei vraagt om nieuwe talenten in ons team die hun ideeën graag met ons willen komen delen! Heb jij een commerciële drive, ben je communicatief en weet je kansen goed te herkennen en benutten? Dan weet je deze kans ook te herkennen, want dan is deze functie van Recruiter iets voor jou!

  More

The right person at the right time:

Taxperience Interim Solutions 

Organizations and companies sometimes need additional support. Taxperience fills this need by supplying experienced interim professionals. You have a ‘Not So Standard’ approach of the market? You know all about tax and/or finance? Your knowledge and expertise is backed by a rich experience in the field? Challenges and diversification appeal to you? Then Taxperience will gladly welcome you as interim professional. Being an interim professional doesn’t mean you are on your own. We act as your all-round sparring partner to give you all necessary practical support.

Your taxperienced

career team

 • Maurice Schouten

  Maurice Schouten

  Partner