Neem Contact Op +31 (0) 73 64 88 990
 • linkedin link
 • twitter link

Are you ready for the next step in your career?

 

Kom jij ons team versterken?

Taxperience is altijd op zoek naar ambitieuze professionals die niet houden van stilstaan.  Houd jij van 'aanpakken en doorpakken'? Heb je een creatieve insteek in combinatie met een academisch achtergrond? Wij bieden je een prikkelend beloningsmodel en een uitdagende werkomgeving zonder beperkingen in welke zin dan ook! 

 

Vacatures en open sollicitatie

Hieronder vind je onze actuele vacatures. Weet je welke kwaliteiten je in huis hebt, maar weet je niet precies welke functie hierbij past of staat de juiste functie er niet tussen? Stuur ons een open sollicitatie via de knop hiernaast en wij denken met je mee over een geschikte functie!

Taxperience is always hiring

 • Consultant Indirect Tax

  Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij momenteel op zoek naar nieuw talent voor de functie van ‘Consultant Indirect Tax'. Vanwege harde groei van onze btw-aangifte- en fiscaal vertegenwoordigingspraktijk zoeken wij een enthousiaste, ambitieuze en doortastende nieuwe collega. Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder.

  Meer
 • Energieke Medior .Net Developer kantoor 's-Hertogenbosch

  In de recentelijk opgezette software ontwikkel afdeling van Taxperience zal je in elk geval niet bezig zijn met het onderhouden van legacy software. Dat is er namelijk niet! Wel is er een ontwikkelstraat zoals het hoort: geautomatiseerd in Azure met behulp van TeamCity en Octopus Deploy. Uiteraard werken we met een op agile gebaseerde methodiek. Verder zal de richting en het succes van het team grotendeels door jou bepaald gaan worden!

  Meer
 • Kandidaat-notaris ondernemingsrecht kantoor Amsterdam

  Taxperience Legal, vestiging Amsterdam, is op zoek naar nieuw talent voor de functie van "kandidaat-notaris ondernemingsrecht", bij voorkeur met 2 tot 5 jaar werkervaring. Heb jij ervaring in de ondernemingsrechtpraktijk? Wil je werken in een jong en dynamisch team en is het jouw doel de cliënt van zo goed mogelijk advies te voorzien en daarnaast op een persoonlijke wijze partner te zijn bij hun juridische vraagstukken?

  Meer
 • Tax Advisor standplaats Amsterdam

  Taxperience Amsterdam is momenteel op zoek naar nieuw talent voor de functie van ‘Tax Advisor’.  Ben jij de ervaren professional die zich als generalist verder wil ontwikkelen? Hou je van dynamiek en is het jouw doel de cliënt van zo goed mogelijk advies te voorzien en daarnaast op een persoonlijke wijze partner te zijn bij hun fiscale vraagstukken?

  Meer
 • Ervaren Belastingadviseur DGA praktijk

  Voor onze vestiging in ’s-Hertogenbosch zoeken wij een ervaren belastingadviseur om onze succesvolle ondernemers te ondersteunen.  Ben jij de ervaren professional met een eigen netwerk bestaande uit MKB organisaties en familiebedrijven? En is het jouw passie om op een persoonlijke wijze deze ondernemers van een zo goed mogelijk financieel advies te voorzien? Solliciteer vandaag nog!

  Meer
 • Transfer Pricing Specialist

  Taxperience is op zoek naar meerdere Transfer Pricing Specialisten ter versterking van haar adviespraktijk. De ideale kandidaat - al dan niet aan te werven als onderdeel van een team – heeft een universitaire achtergrond en minimaal 4 jaar ervaring tot zeer senior niveau, opgedaan in de setting van een 'Big Four' adviespraktijk of vergelijkbaar. 

  Meer
 • Assistent Accountant, kantoor 's-Hertogenbosch

  Taxperience is op zoek naar nieuw talent voor de functie van ‘Assistent Accountant’ voor onze service line Financial Advisory & Accounting Services. Ben jij die professional die op zoek is naar een mooie functie binnen een nuchtere, hard groeiende en uitdagende omgeving en sluit je goed aan op het profiel?

  Meer
 • Enthousiaste Receptioniste (32-40 uur)

  In een gecombineerd team van vijf secretaresses en receptionistes ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor de algehele ondersteuning van de medewerkers en gasten van Taxperience. In de functie van Receptionist ben je in algemene zin verantwoordelijk voor de telefooncentrale, de ontvangst en het verzorgen van de gasten, de representativiteit van het kantoor en het verzorgen van post en bestellingen. Je bent het visitekaartje van de organisatie en vertaalt dit in elke verantwoordelijkheid die in jouw portefeuille valt. Daarnaast ondersteun je de secretaresses waar nodig en vice versa.

  Meer

De juiste persoon op het juiste moment:

Taxperience Interim Solutions

Een tijdelijke behoefte aan interne fiscale of financiële ondersteuning kan vele oorzaken hebben, zoals bij het willen wegwerken van achterstanden, bij het invullen van een fiscale rol bij grote herstructureringen, in het geval van ondersteuning bij transfer pricing projecten of bij het opvangen van het (tijdelijk) ontbreken van een eigen medewerker. Taxperience kan op verschillende wijze in-house interim ondersteuning bieden, op fiscaal en financieel vlak. De professionals die hiertoe worden ingezet worden tijdens een interim opdracht ook inhoudelijke gefaciliteerd door Taxperience, dit in de vorm van toegang tot kennis, de beschikbaarheid van best practice databases, een netwerk en de mogelijkheid tot het van gedachten wisselen met andere Taxperience professionals. Aldus is sprake is van dubbele aanvulling op een bestaand team binnen een onderneming. Ook hier is aldus sprake van een ‘niet zo standaard’ oplossing, geboden door Taxperience.

Meer over interim

Your taxperienced

career team

 • Gaudelaine Tiessen

  Gaudelaine Tiessen

  HR Manager - recruiter

 • Diederik Hauser

  Diederik Hauser

  Tax Partner

 • Dennis Gosselin

  Dennis Gosselin

  Business Development Manager - Recruiter